[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_beloften.jpg’ attachment=’23942′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Een felbevochten, maar verdiende 2-3 overwinning voor de beloften tegen Royal Union Saint-Gilloise. Heel wat selectieproblemen voor de beloften wegens blessures en examens voor enkele spelers. Daardoor met een experimentele opstelling aan de wedstrijd begonnen, maar toch de eerste helft volledig gedomineerd. De beloften kwamen al vrij snel op voorsprong door een kopbaldoelpunt van Bakelandt. Niet veel later werd het toch 1-1 na een magistrale vrije trap van de thuisploeg. Toch werden onze beloften nog beloond voor hun dominantie in de eerste helft, want Túlio maakte er na een halfuur 1-2 van. Mede door de vermoeidheid (derde wedstrijd in één week) kregen de beloften het moeilijk in de tweede helft. Union zette druk en kon op het uur de gelijkmaker scoren. Daarna was het pompen of verzuipen, maar de inzet van de beloften werd in de laatste minuut beloond toen de ingevallen Margo de 2-3 kon binnentikken. Door deze zege komen onze beloften op één punt van de tiende plaats.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Doelpunten 0-1 (Bakelandt), 1-1, 1-2 (Túlio), 2-2, 2-3 (Margo)
Royal Union Saint-Gilloise Atheba, Laroussi (45′ Berisha), Lopes, Allachi, Lemaire, Bafdili, De Oliveira, Lauwrensens (67′ Sekali), Ntumba (45′ Di Rupo), Ajjoura (60′ N’Tshonso) en Sumbu
KSV Roeselare Lentz, Vandelannoitte, Dumont, Verlinde, Túlio, Carels, Bakelandt, Bryant (87′ Margo), Demirdjian (75′ Coudron), Vanrobaeys en Oosterlinck
Gele kaarten Allachi (USG), Carels, Coudron, Di Rupo (USG)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Ghislain

[/av_textblock]

[/av_one_full]