[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d9nm1pn’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c70p697′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Areias verving Tulio in een verder ongewijzigd KSVR-team. In de eerste ronde won wit-zwart thuis met 3-1 van de Leuvense periodekampioenen, die nu op sportieve revanche uit waren. Het eerste schot van de avond kwam van de voet van Andzouana maar was te licht om Henkinet te kunnen bedreigen. Na een mooie combinatie op rechts tussen dezelfde Andzouana en Camargo stond niemand op de goeie plaats om af te ronden.

Een best aardige start dus van KSVR in wat een taktisch steekspel beloofde te worden. Leuven zakte heel diep in en mikte op snelle uitbraken, voor KSVR was het zaak om niet in de val te lopen. De withemden tikten de bal alleszins prima rond, maar liep iets voor het kwartier toch in die val toen Nouri de bal knullig in de voeten van Henry speelde. De Leuvense spits rukte nog een aantal meters op met de bal aan de voet en knalde dan van buiten het strafschopgebied in de hoek binnen.

Na dit weggeefdoelpunt konden de bezoekers helemaal in hun stelling kruipen en was het voor KSVR wroeten om er doorheen te komen Het kreeg dan ook weinig tot niets klaar en moest bovendien achterin voortdurend op de hoede blijven. Zo probeerde Tshimanga het op zijn beurt van ver, de bal ging dit keer nipt naast.

KSVR bleef ondertussen voetballende oplossingen zoeken en werd daarvoor beloond met de gelijkmaker toen de bal na een combinatie plots in de voeten van Esteban Casagolda belandde, die met een verrassend schot van net buiten het strafschopgebied uitpakte, onhoudbaar voor Henkinet. Wit-zwart stoomde nu nog even door en Henkinet moest een pegel van Camargo redden, waarna hij een poging van Areias op de lat zag stranden. Ook Andzouana probeerde het nog eens, maar ook hij vond Henkinet op zijn weg. 1-1 dus na een aangename en spannende eerste helft.

OHL kwam sterk uit de kleedkamers maar KSVR liet zich niet doen en zocht weer de weg richting doel van Henkinet. Op corner miste Casagolda nipt een kopbal aan de tweede paal. Een schot van Rommens ging via een Leuvens been rakelings naast. De bezoekers toonden zich efficiënter want uit hun eerste kans van de tweede helft puurde Sowah aan de tweede paal de tweede Leuvense treffer. Opnieuw achtervolgen dus voor wit-zwart. Het kreeg vrij vlug enkele hoekschoppen maar kon de bezoekende verdediging daarmee niet in verlegenheid brengen. Even later brute pech voor KSVR toen Andzouana na een knappe assist van Mvuemba vanuit een scherpe hoek op de paal besloot.

De verdiende gelijkmaker kwam er even later toch, en dit keer op een snelle Roeselaarse tegenaanval. Andzouana speelde de bal heel mooi binnendoor tot bij Amir Nouri, die de kalmte bewaarde en Henkinet geen schijn van kans liet. KSVR had de smaak nu weer te pakken. Rommens plaatste een vrijschop nipt naast en er was een knappe save van Henkinet nodig  op een schuiver van Camargo.

Ook OHL ging voluit voor de zege en de match bleef dan ook bijzonder spannend. KSVR had toch het meeste balbeezit. Ook Mvuemba mikte een vrijschop naast. Camargo kreeg nog een heel mooie schietkans, maar mikte onbesuisd over. 2-2 dus na een boeiende partij waarin wit-zwart zich minstens d evenknie toonde van de leider.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bu1t1nv’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b9e07m3′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-arzo77v’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-zhicln’ id=” custom_class=”]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8w1xnaj’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8fr0j57′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-84wv6ff’]14′ Henry (0-1), 37′ Casagolda (1-1), 54′ Sowah (1-2), è0′ Nouri (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7kywk17′][av_cell col_style=” av_uid=’av-77i5faj’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6upv7ij’]Biebauw, Camargo, Holmes, Voet, Sy, Andzouana (89′ Tulio), Areias, Mvuemba, Rommens, Nouri (80′ Bassani) en Casagolda (72′ Godwin)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-61871l7′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5qx1f2j’]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-56hc2uj’]Henkinet, Tshimanga, Schuermans, Ngawa, Aguemon, Van Hyfte (78′ Perbet), Henry (82′ Mbombo), Mercier, Sowah (72′ Keita), Duplus en Maertens[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4pauzmz’][av_cell col_style=” av_uid=’av-f5wwgb’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3zt15gr’]Ngawa (L), Mercier (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3g56wcr’][av_cell col_style=” av_uid=’av-bbsc3v’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2ke6x6z’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-223j2nf’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1hvx897′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-16df8wb’]Denil[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-skn5qj’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]