[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/12/slider.png’ attachment=’25979′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k4i5db64′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-17j7vq1′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kt45dl’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Deze week geen training op Schiervelde. De spelers worden terug verwacht op donderdag 02 januari. Na de ochtendtraining vertrekken de spelers meteen richting de luchthaven van Oostende voor de start van een vijfdaagse stage in het Spaanse Albir. Dinsdagavond 07 januari keren ze terug naar België om er de laatste voorbereidingslijn richting de match tegen Beerschot voor te bereiden.
[/av_textblock]

[/av_one_full]