[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3q0402b’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-r46vfd’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k4b0x7br’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

  • Geen nieuw blessurenieuws op Schiervelde. Naessens trainde deze morgen individueel en raakt wellicht niet fit voor zaterdag. Vanbelle, Kuisch en Van Cauwenberge revalideren verder.
  • Zaterdag speelt Esvee zijn laatste wedstrijd van het kalenderjaar tegen R. Union SG. Tickets zijn zowel online als op het secretariaat beschikbaar. Alle info kan je hier terugvinden.
  • Vanaf 14u00 kan je zaterdag terecht op onze kerstmarkt met standjes van o.a. de ouderraad, Bagoe Kids Club, supportersclub KSVR Till I Die, het wandelvoetbal en Younited Roeselare. De Jazzavan zorgt alvast voor gezellige deuntjes.
  • Scheidsrechter komende zaterdag is Clay Ruperti. De 29-jarige Nederlander, afkomstig uit Cappelle aan den IJssel, fluit normaal wedstrijden in de Nederlandse tweede klasse, maar steekt komend weekend dus de grens over. Vorig seizoen floot hij al twee wedstrijden in de Proximus League. Het seizoen daarvoor (2017-2018) ook ééntje. Het is de eerste ontmoeting tussen Ruperti en KSV Roeselare. Zijn assistenten zijn Michael Osseweijer en Yorik Weterings, ook beide Nederlanders. Quentin Pirard is de man tussen de twee dug-outs.
  • De beloften wonnen maandag hun wedstrijd tegen R. Union SG met 2-3. Gilles Lentz stond onder de lat. Verder maakten ook Túlio, Bakelandt en Bryant hun opwachting.
  • Ziek zijn of een ingreep moeten ondergaan is nooit leuk, en al zeker niet in de gezelligste periode van het jaar… Daarom brachten enkele spelers gisteren, met een cadeautje onder de arm, een bezoek aan de kinderafdelingen van AZ Delta. Het resultaat kan je hier bekijken.
  • KSV Roeselare ontving deze week het Pro League+ label. Dit label wordt toegekend aan Pro League clubs die het voorbije jaar een kwaliteitsvolle communitywerking opzetten met aandacht voor de lokale context, duurzame partnerschappen en activiteiten, waaronder bv. het bezoek aan AZ Delta en de ondersteuning van ons Younited-team.
  • Nog steeds warme kortingen in onze shop, zowel online als op het secretariaat en tijdens onze komende thuiswedstrijd!
  • Uitgeleende spelers: Emile Samyn stond in de basis met Lierse Kempenzonen tegen UR La Louvière. Hij speelde 73 minuten en wist de aansluitingstreffer te scoren. Arthur Devos zat bij Mandel United de volledige match op de bank.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k4bck3pz’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]