[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/06/eerstetraining.jpg’ attachment=’20389′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k4edc5sl’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-r8lhcb’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k4edd6n7′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
De Licentiecommissie van de KBVB informeerde ons vandaag dat het KSV Roeselare een voorlopig transferverbod oplegt. Deze beslissing werd genomen door het feit dat er nog een openstaande schuld is bij de RSZ. Alle andere schulden werden wel voldaan. De club wil bevestigen dat de situatie onder controle is en dat het in de eerste week van januari aan alle voorwaarden zal voldoen om te slagen voor de tussentijdse licentiecontrole.
[/av_textblock]

[/av_one_full]