[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/12/slider_sneeuw.jpg’ attachment=’25868′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k49pw5w3′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k49pyml8′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Zaterdag is het zover. Dan sluiten we samen het kalenderjaar op Schiervelde af met een kerstmarkt en KSV Roeselare – R. Union SG.

De kerstmarkt, op parking 2, opent zijn deuren vanaf 14u00 tot 17u00 met o.a. standjes van de Ouderraad, supportersclub en de Bagoe Kids Club en is vrij toegankelijk.

Om 16u00 opent het stadion zijn poorten voor de laatste wedstrijd van het eerste elftal dit jaar. Alle ticketinfo voor de wedstrijd zelf kan je hier terugvinden.
[/av_textblock]

[/av_one_full]