[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_beloften.jpg’ attachment=’23942′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]
[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-fwu4f’][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Een stevige 3-0 nederlaag voor de beloften om 2020 mee te beginnen. De ontvangst in Lokeren was maar matig, want de beloften moesten zich op een andere locatie omkleden dan de thuisploeg. Desondanks speelden ze een degelijke eerste helft en hadden ze het meeste balbezit. Al dat balbezit resulteerde wel niet in al teveel kansen. Integendeel, Laverge moest onze beloften tot tweemaal toe behoeden van een achterstand waardoor de rust werd ingegaan met een 0-0 tussenstand. In een veel mindere en zwakkere tweede periode kon Laverge onze beloften nog enkele keren rechthouden. Hij kon echter niet verhinderen dat de thuisploeg 2 keer kon scoren door acties via de flanken die aan de tweede paal werden binnengetrapt. De 3-0 kwam er na een persoonlijke actie van een speler van Lokeren. Op het einde van de wedstrijd kwamen onze beloften nog dicht bij een eerredder, maar die kwam er uiteindelijk niet. Alles bij elkaar een verdiende overwinning voor de thuisploeg.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-o0fthb’][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 2-0, 3-0
KSC Lokeren OVL Gabriel, Marzo, Franki (72′ Van Wesemael), Parmentier, Ramazani (62′ Bantu), Saeys, Cloots, Lembo-Ndongala (83′ Degryse), Van Moerzeke, De Ruyver en Symons (89′ Van Acker)
KSV Roeselare Laverge, Zolotic (66′ Verlinde), Vandelannoitte, Timmerman, Vanneste, Caputo (84′ Vervacke), Verstraete, Renan (66′ Coudron), Bryant, Vanrobaeys (70′ Oosterlinck) en Bakelandt
Gele kaarten Caputo
Rode kaarten /
Scheidsrechter De Couvreur

[/av_textblock]
[/av_one_full]