[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_beloften.jpg’ attachment=’23942′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Geen puntengewin voor het sterk gehavende en verjongde team van de beloften in de wedstrijd tegen Waasland-Beveren A, 2-0. Bij het eerste schot na twintig minuten werd het 1-0. In de rest van de eerste helft zijn onze beloften niet echt meer in de problemen gekomen. Ook in de tweede periode waren er weinig tot geen kansen voor de thuisploeg, dit door een goede en gedisciplineerde organisatie. Op enkele counters na waren de beloften wel niet bij machte om zelf voor gevaar te zorgen. De beslissende 2-0 viel pas in de laatste minuut. Ondanks het verlies kunnen onze beloften terugkijken op een degelijke prestatie tegen de leider.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 2-0
Waasland-Beveren A Gabriël, Ben Omar (89′ Oulad), Claeys (85′ Vanderveeren), Asomani (58′ Chincharauli), Knollenburg, Pejcic, De Smet, Trari, Liessens, De Mey en Van De Wiel
KSV Roeselare Laverge, Vandelannoitte, Timmerman, Verlinde, Caputo, Verstraete, Coudron, Carels (40′ Margo), Bryant (85′ Debrouwere), Vervacke en Demirdjian (75′ Braekeveldt)
Gele kaarten Verlinde, De Mey (WBE)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Janssens

[/av_textblock]

[/av_one_full]