[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/01/slider_chicken.png’ attachment=’26550′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k5xmokb2′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-uuv4z9′]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k5xmqvt8′ admin_preview_bg=”]
Op vrijdag 07 februari 2020 speelt KSV Roeselare om 20u30 op Schiervelde tegen K Beerschot VA. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we terug een Food&Foot vanaf 18u30. Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen K Beerschot VA staat er kip aan ’t spit met frietjes op het menu. Inschrijven kan je voor 18,00 EUR. Abonnees* betalen slechts 15,00 EUR.

  • Betaling op de dag zelf, aan het onthaal.
  • Je dient in het bezit te zijn van een geldig wedstrijdticket

PS: vergeet alvast al je wit-zwarte supportersattributen niet!

* Enkel betalende abonnees
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_button label=’Inschrijven’ icon_select=’yes’ icon=’ue82d’ font=’entypo-fontello’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” title_attr=” color=’grey’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ link=’manually,https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7hzQFLUIebCTROzv5Darojn6cIw4KsRxtGITikwlCUIX2_Q/viewform?usp=sf_link’ link_target=’_blank’ id=” custom_class=” av_uid=’av-k5xmse9j’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” id=” custom_class=” av_uid=’av-2ycl4l’]
Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen
[/av_textblock]