[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d5kskh0′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-cbvi204′ admin_preview_bg=”]
Na de nederlaag tegen Virton wijzigde trainer Gamel zijn elftal op drie plaatsen, zodat Areias, Tulio en Zolotic in de ploeg verschenen ten nadele van Holmes (geblesseerd), Vervoort en Andzouana. Er hing een beetje mist in het Kuipje, maar niet in die mate dat er niet gespeeld kon worden. Bij zwart beest Westerlo mocht dit keer absoluut niet verloren worden.

Westerlo eiste onmiddellijk de bal op, en KSVR ving de kemphanen gegroepeerd op, beducht voor de vroege tegengoal. Abrahams kreeg een eerste schietkans, maar Camargo blokte af in corner. Wit-zwart kreeg zelf enkele vrijschoppen, maar deed daar helemaal niets deftigs mee.

De partij kabbelde rustig op en neer en beide doelmannen konden werkloos toezien. De bezoekers kwamen er een paar keer niet onaardig uit, maar bij de laatste pas ging het telkens verkeerd. In de ondertussen dikker wordende mist vond ook Westerlo geen openingen. Na Westels balverlies kreeg Tulio in de slotseconde van de eerste helft een eerste Roeselaarse kans, maar hij mikte hopeloos naast. Een logische 0-0 ruststand dan ook.

Na de rust probeerde Westerlo fors te starten. KSVR werd dan ook in de verdediging teruggedrongen. Na een weggewerkte en teruggekeerde hoekschop kreeg Buyl plots een kans aan de tweede paal, mij hij devieerde de bal naast het doel van Biebauw.

Wit-zwart verdedigde met man en macht en moest heel wat corners toestaan. Op een van die corners moest Biebauw voor het eerste serieus aan het werk om een schuiver van Brüls te pareren. KSVR slaagde er ondertussen niet in om deftige tegenaanvallen op te zetten en zo bleef het onder druk staan. En toch werd het plots 0-1 toen Yhoan Andzouana vanuit het niets een assist van Nouri onhoudbaar in de hoek mikte.

De Roeselaarse vreugde duurde nauwelijks een minuut want toen werkte Dewaele van dichtbij een afgeweerde vrijschop binnen. Alles weer te herdoen dus. Even later kreeg de onfortuinlijke invaller Vervoort van dichtbij een keiharde bal tegen het hoofd, zodat KSVR de laatste tien minuten met zjin tienen moest vol maken. Westerlo kreeg daarin nog een aantal corners maar het eerste Roeselaarse puntje van het seizoen tegen de Kempenaren kwam niet meer in gevaar.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bx7rfdw’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-axpumjo’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ id=” custom_class=” av_uid=’av-9rkyfhg’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-35qcys’][av_cell col_style=” av_uid=’av-ugtb1g’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-82hrh5w’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7i8lwlg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-785lx2c’]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6lcj0p0′]Özer, Biset, Dewaele, Van Eenoo, Remmer, Buyl, Van den Bogaert, Keita, Brüls, Vetokele en Abrahams (89′ Ghandri)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-66jq7fo’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5xxjd9g’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-53ynryc’]Biebauw, Camargo, Zolotic, Voet, Sy, Nouri, Mvuemba (76′ Vervoort), Rommens, Areias, Tulio (63′ Casagolda) en Naessens (65′ Andzouana)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4nl4cqs’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4cwmm9w’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3yahuzo’]Camargo, Biset (W)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3nm29ok’][av_cell col_style=” av_uid=’av-35shk78′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2dovy90′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1yv6zl0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1p8kf6s’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1b7v9ok’]Bijl[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-kq0pes’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]