Coach Christophe Gamel selecteerde negentien namen voor de verplaatsing naar Westerlo. Vanbelle, Van Cauwenberge en Holmes zijn out.

Die laatste liep een stevige hoofdblessure (gebroken sinus en hersenschudding) op tegen RE Virton. Gisteren keerde de Engelsman terug naar Reading FC waar hij het zorgpad zal volgen na een hoofdblessure/hersenschudding zoals voorgeschreven door de Engelse voetbalfederatie. Zijn situatie zal dag per dag opgevolgd worden door de medische staf van Reading FC en KSV Roeselare. Het is nog onduidelijk hoelang hij precies uit zal zijn en of hij nog zal kunnen meestrijden in de reguliere competitie.

Selectie

Biebauw, Laverge, Lentz.

Rincon, Vervoort, Voet, Nouri, Areias, Casagolda, Tulio, Godwin, Bakelandt, Zolotic, Mvuemba, Andzouana, Sy, Rommens, Camargo, Naessens.

Geblesseerd

Vanbelle (heup), Van Cauwenberge (quadriceps), Holmes (hoofd)

Geschorst

Niemand