[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/01/slider-6.jpg’ attachment=’26174′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k53qs2h7′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-tu8yzg’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k53qx2f2′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Een training en een retourvlag vandaag op het programma. Voor het vertrek kregen de spelers nog een tactische training onder de kiezen geschoven. Na anderhalf uur werd er afscheid genomen van het trainingsveld en trokken de spelers en staf terug richting het hotel om er zich klaar te maken voor het vertrek.

Om 13u00 werd er nog aangeschoven voor de lunch. Een uurtje later stapte iedereen de bus op richting de luchthaven van Alicante om er om 16u55 koers te zetten richting Oostende. Een vlotte vlucht later landde het vliegtuig om 19u20 op Belgische bodem.

Dag zes was dus ook meteen het einde van een uitstekend verlopen winterstage. Iets waar we hopelijk ook de vruchten van zullen plukken in de komende acht wedstrijden.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k53qqbyg’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]