[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1cpg9v9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-rfuz2t’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Op dag vier van de stage stond een dubbele training gepland. Vanmorgen trokken de spelers terug voor twee uur het oefenveld op. In de namiddag anderhalf uur.

Onder de Spaanse zon eist coach Gamel veel discipline van de spelerskern, maar laat nu en dan ook eens de teugels wat minder los. Vanavond stond er bijvoorbeeld een quiz op het programma, die heel wat hilariteit opleverde. Ook lanceerde hij vanmiddag een spel tussen de spelers waarbij ze elk een opdracht kregen tegenover een ander speler, die daarvan niet op de hoogte is. Zo wordt niet alleen de conditie, maar ook de teamgeest versterkt tijdens deze winterstage.

Morgen geen oefenwedstrijd tegen KMSK Deinze zoals eerder aangekondigd. De wedstrijd werd geannuleerd. In plaats daarvan hetzelfde programma zoals vandaag. Met Vanbelle gaat het de goeie kant uit. Hij bouwde ondertussen de trainingsintensiteit stevig op.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k50q6fsh’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]