[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3q0402b’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-18ocxuy’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-s7hhnu’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

  • Weinig nieuw nieuws vanop het trainingsveld. Kuisch (enkel) en Van Cauwenberge (quadriceps) zijn de enige geblesseerden.
  • De aandachtige volgers zagen geen Bassani afgelopen weekend bij de selectie. Het contract met de 22-jarige Braziliaan werd ontbonden. Hij was dit seizoen reeds actief in 13 wedstrijden en wist drie maal te scoren.
  • Zaterdag speelt Esvee zijn eerste thuiswedstrijd van het kalenderjaar en dat tegen RE Virton. Tickets zijn zowel online als op het secretariaat beschikbaar. Alle info kan je hier terugvinden.
  • Scheidsrechter komend weekend is dhr. Kevin Debeuckelaere. Het is zijn zevende wedstrijd in de Proximus League dit seizoen. Eerder stond hij al aan de leiding van onze thuisoverwinningen tegen R. Union St.-Gilloise en Lommel SK. Dhr. Michael Geerolf en dhr. Tom Vanpoucke zijn de assistenten. Christof Dierick is de vierde man.
  • Zaterdag staat de match in het teken van Stad Roeselare en onze buren. Onze burgemeester geeft de aftrap en ook alle buren van Schiervelde werden uitgenodigd.
  • De beloften verloren afgelopen maandag met 3-0 in en tegen Lokeren. Van het eerste elftal maakten Laverge, Zolotic, Caputo, Areias, Bryant en Bakelandt hun opwachting. Het volledige verslag kan je hier terugvinden.
  • Ter versterking van ons team van medewerkers in de jeugdkantine zijn we op zoek naar een extra teamspeler die twee avonden in een week aanwezig kan zijn. Interesse? Stuur dan zeker een mailtje naar ann.van.poucke@ksvroeselare.be. We kijken er alvast naar uit om kennis met je te maken en wie weet word jij wel één van de gezichten achter de toog van KSV Roeselare.
  • Uitgeleende spelers: Samyn kwam sterk voor de dag in de kelderkraker in 1ste amateur tussen Lierse Kempenzonen en K. Sint Eloois-Winkel Sport. Hij won met de Pallieters van onze buren met 0-2. Samyn scoorde het tweede doelpunt. Devos kwam afgelopen weekend niet in actie met Mandel United.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-18ocxuy’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]