[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3q0402b’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-1bp6zcd’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kmmj7x’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

  • Tom Holmes kreeg afgelopen zaterdag een stevige trap in het gezicht net voor affluiten met een gebroken sinus en een lichte hersenschudding tot gevolg. Positief nieuws is dat het geen verplaatste breuk is waardoor er geen operatie nodig is. Zijn situatie wordt dag per dag opgevolgd maar gezien de ernst van de blessure komt de match van dit weekend wellicht te vroeg.
  • Vanbelle ondervond vorige week terug last in de heup. Vanmorgen deed hij de opwarming mee en trainde daarna individueel verder.
  • Van Cauwenberge (quadriceps) en Kuisch (enkel) blijven uit. Kuisch zit in de laatste fase van z’n revalidatie en keert volgende week terug naar Roeselare om aan te sluiten bij de groep.
  • Voor zaterdag krijgen we een Nederlands scheidsrechterstrio voorgeschoteld. Edgard Bijl (28 jaar en afkomstig uit de buurt van Dordrecht) neemt in Westerlo de wedstrijdleiding op zich. Zijn landgenoten Kevin Bodde en Rob Langeland zullen hem assisteren vanaf de zijlijn. Wesley Alen zal hen begeleiden en neemt plaats tussen de dug-outs.
  • De beloften gingen afgelopen maandag met de billen bloot tegen Lommel SK. Rincon, Bryant en Bakelandt stonden op het veld tijdens het 3-6 verlies.
  • Younited Roeselare nodigt jullie uit op hun amusante en zinnen verzettende quiz voor frisse hoentjes en haantjes-de-voorste. Op vrijdag 27 maart 2020 vanaf 19u30 organiseren ze hun tweede quiz onder de naam “Het Ei van Columbus“. Voor een ploegje van vier personen betaal je 20 euro inschrijvingsgeld. Inschijven kan via heteivancolombus@younitedroeselare.be. Alle informatie kan je hier terugvinden.
  • Nog zes wedstrijden tot het einde van de competitie, waarvan nog twee thuiswedstrijden. Het hoeft dus geen betoog dat deze twee wedstrijden van groot belang zijn. Leg nu je plaats vast via deze link en supporter ons mee naar veilige oorden!

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k5p6x8hg’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]