[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_beloften.jpg’ attachment=’23942′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
De kwartfinale is het eindstation geworden voor de beloften in de beker, na een gelijkspel in de reguliere speeltijd (1-1) en een verlies met strafschoppen (3-0) tegen Sporting Charleroi. De coach had een goed tactisch plan uitgedacht voor deze wedstrijd en de spelers voerden dit plan perfect uit. Uiteindelijk kwam de thuisploeg toch op voorsprong door een verre vrije trap die rechtstreeks binnenwaaide. Ondanks de achterstand waren onze beloften niet onder de indruk en ze bleven erin geloven en vechten voor elke bal. Na wat kleine tactische aanpassingen tijdens de rust en de inbreng van de 16-jarige Decoene konden de beloften meer en meer dreigen. Deze dreiging resulteerde in minuut 76 tot de 1-1 via Vanneste. Nadien kwam het gelijkspel niet meer in het gedrang, waardoor penalty’s moesten beslissen over deze wedstrijd. Daarin bleken de Carolo’s veel efficiënter dan onze beloften. Onze beloften konden geen enkele strafschop benutten en zo won Sporting Charleroi de strafschoppenserie met 3-0. Desondanks de uitschakeling kunnen onze beloften terugkijken op een topwedstrijd tegen een sterke tegenstander op een zwaar veld.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 1-1 (Vanneste)
Sporting Charleroi
KSV Roeselare Laverge, Vandelannoitte (65′ Carels), Timmerman, Kuisch, Vanneste, Verlinde, Caputo, Bakelandt, Bryant (70′ Coudron), Verstraete en Oosterlinck (46′ Decoene)
Gele kaarten
Rode kaarten /
Scheidsrechter Diskeuve

[/av_textblock]

[/av_one_full]