[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/12/slider_supporters.png’ attachment=’25864′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k6ckufgh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-l88kqd’]
[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k6cks8oa’ admin_preview_bg=”]
KSV Roeselare moest zich afgelopen dinsdag verdedigen voor de Geschillencommissie van het professioneel voetbal. Aanleiding was het spuwincident aan de spelerstunnel na afloop van de wedstrijd tegen RE Virton. Het Bondsparket vorderde een sanctie van 5000 euro.

Office manager Ann Van Poucke verdedigde de belangen van de club en haalde, na het bekijken van de videobeelden, aan dat dergelijke acties van enkelingen totaal niet stroken met de waarden die we als club voorop plaatsen.

Na de zitting kreeg Esvee een definitief oordeel. Het kreeg een boete van 3000 euro waarvan de helft met uitstel.

De club benadrukt dat de dader(s) geïdentificeerd zullen worden en een gepaste politionele sanctie zullen krijgen.
[/av_textblock]
[/av_one_full]