[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-chb53rs’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k6xyg3dl’ admin_preview_bg=”]
Beide ploegen moesten deze voorlaatste wedstrijd van de reguliere competitie winnen: Lokeren om nog kans te maken om niet als laatste aan play-off 3 te beginnen, KSVR om de kansen op play-off 2 gaaf te houden. Naessens verscheen in de basis, ten nadele van Tulio, in een verder ongewijzigde ploeg.

Lokeren startte scherp in dit resulteerde al in de tweede minuut in een doelpunt van Van Moerzeke, die een afgeweken voorzet van Lawal voorbij Biebauw kon werken. Een ferme opdoffer voor KSVR, dat eens te meer moest achtervolgen. Een opdracht die aartsmoeilijk beloofde te worden, want Lokeren trok zich vanzelfsprekend onmiddellijk massaal terug. Het duurde dan ook haast een kwartier voor er iets van dreiging kwam, toen een scherpe flankvoorzet van Andzouana nipt aan iedereen voorbijging.

Waarna een periode van Roeselaarse druk volgde, die in enkele corners uitmondde, echter zonder gevaar. Aan de overkant moest Biebauw een poging van De Jonghe in corner werken. KSVR viel nu weer terug en kon zijn wil helemaal niet opleggen, laat staan een doelkans creëren. Bij de bezoekers liep alles een stuk vlotter en de 0-2 hing meer in de lucht dan de gelijkmaker. 0-1 dus na een bijzonder zwakke eerste helft  van KSVR-zijde.

Na de rust moest wit-zwart heel dringend uit een ander vaatje tappen, maar trainer Gamel startte toch met dezelfde elf. De eerste kans was opnieuw voor Lokeren, Koike vlamde naast. Defourny tikte een vrijschop van Rommens in hoekschop. Camargo probeerde het van ver en mikte niet zo ver naast.

KSVR probeerde nu weer te drukken, maar de Lokerse verdediging gaf geen krimp. En toch was het plots 1-1. De bezoekende verdediging kreeg de bal niet goed weg, Nouri zag zijn poging eerst gered, waarna de pas ingevallen Saviour Godwin de rebound in het dak van het doel kon werken. De Roeselaarse vreugde om de gelijkmaker duurde nauwelijks een minuut, want toen dook Amano op rechts plots voor Biebauw op en hij liet de kans niet liggen.

Weer achtervolgen dus en toen een Lokerse verdediger een schot van Andzouana al  of niet tegen de hand kreeg, gaf de Nederlandse ref geen krimp. Lokeren dook ondertussen regelmatig in de ruimte, zodat KSVR achterin steeds op de hoede moest blijven. Wit-zwart was nu weer het overwicht kwijt en het was zwoegen om aan nieuwe kansen te komen. Biebauw moest nog een gevaarlijke poging van De Jonghe onschadeljk maken.

10 minuten voor tijd volgde een nieuwe Roeselaarse gelijkmaker toen Camargo via de hand van Defourny op de paal besloot en Saviour Godwin opnieuw op de goeie plaats stond om de rebound binnen te werken. Godwin werd nog eens van de sokken gelopen, maar weer volgde geen strafschop. Even later kreeg Voet nog een dot van een kans, maar hij mikte onbesuisd over. Ook Tulio ging nog zijn kans, Defourny werkte in corner.

Verder kwam KSVR niet meer. Na een nochtans bijzonder geslaagde Spaanse stage kent het in 2020 nog geen enkele zege in 7 wedstrijden en moet het morgen supporteren voor Beerschot tegen Lommel om de kans op de zesde plaats gaaf te houden.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-br9jobc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bgi0mns’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-az6d2hk’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ id=” custom_class=” av_uid=’av-9tqcsig’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]2′ Van Moerzeke (0-1), 61′ Godwin (1-1), 62′ Amano (1-2), 81′ Godwin (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Camargo, Zolotic, Voet, Vanbelle, Nouri, Rommens, Mvuemba, Andzouana (84′ Tulio), Casagolda (55′ Godwin) en Naessens (77′ Vervoort)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSC Lokeren OVL[/av_cell][av_cell col_style=”]Defourny, Koiké, Diaby, Van Damme, Overmeire, Van Moerzeke (86′ Straetman), Amano, Harush, De Jonghe, Lawal (90′ Said) en Benchaib[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Rommens, De Jonghe (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Oostrom[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-k9gv6g’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]