[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-4q697m’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-c9metia’ admin_preview_bg=”]
Holmes en Vervoort geblesseerd, Camargo geschorst, en dus kreeg Rincon net als bij de vorige wedstrijd in Leuven zijn kans. Ook Naessens moest geblesseerd toekijken, Casagolda mocht in de spits tegen zijn ex-ploeg.

OHL nam een forse start, KSVR ving vrij goed op. Met als gevolg geen echt doelgevaar in het openingskwartier. Even later moest Biebauw een schot van Mercier redden. Nog iets later moest Rincon geblesseerd van het veld, ten voordele van Tulio. Waarna wit-zwart prompt een eerste kans kreeg en Amir Nouri meteen raak trof op een assist van Andzouana. Ook nu weer konden de bezoekers niet lang van die voorsprong genieten, want nauwelijks zes minuten later kopte de volledig vrijstaande Van Hyfte aan de tweede paal de gelijkmaker binnen. En nog een minuut later weerklonk Sweet Caroline alweer toen Henry een voorzet van Sowah kon binnenwerken. Alweer tegengoals voor wit-zwart dus en een extreem moeilijke zaak om op die manier punten te pakken.

KSVR nu dus op achtervolgen aangewezen en Keet moest met een knappe reflex uitpakken op een listig lobschot van Tulio. In de volgende fase verzuimde dezelfde Tulio de volledig vrijstaande Andzouana te bedienen. Met 2-1 naar de kleedkamers dus.

Na de rust moest wit-zwart wel alles of niets spelen. Rommens trapte twee slechte vrijschoppen na elkaar, zodat er telkens geen doelgevaar uit ontstond. Iets voor het uur mocht Gregory Kuisch debuteren om de ook al geblesseerde Sy te vervangen. Tulio probeerde het van net buiten het strafschopgebied en mikte in de handen van Keet.

Biebauw probeerde een mislukt dribbelnummertje, dat gelukkig niet afgestraft werd, zodat KSVR in de match bleef. Zelf kansen creëren lukte echter nauwelijks en de tijd tikte weg in het Roeselaarse nadeel. Op aangeven van Andzouana kreeg Casagolda er plots toch eentje, maar hij kon te weinig kracht achter de bal zetten. Andzouana kwam ook zelf in schietpositie, maar mikte over. Nouri glipte door de buitenspelval maar liet de bal iets te ver van de voet glippen en miste zo de misschien wel mooiste kans.

Na een schamele één op negen lijkt het effect van de Spaanse stage helemaal zoek en komt de verfoeide play-off 3 steeds dichterbij.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-16t53wi’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bhaaplu’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-axfseiq’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ id=” custom_class=” av_uid=’av-9wyklia’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-91bfxs2′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8bpon0i’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-89hs9mq’]26′ Nouri (0-1), 32′ Van Hyfte (1-1), 33′ Henry (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-qscd1e’][av_cell col_style=” av_uid=’av-76nq6wy’]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6vkgwn6′]Keet, Tshimanga, Schuermans, Hubert, Aguemon, Van Hyfte, Henry (88′ Perbet), Mercier, Sowah (80′ Borges), Duplus en Keita[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6ffok0y’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5shhbuq’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-59ickci’]Biebauw, Rincon (23′ Tulio), Zolotic, Voet, Sy (57′ Kuisch), Nouri, Areias, Mvuemba, Rommens, Andzouana en Casagolda (80′ Godwin)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4n352de’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4kdbjoi’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-42isjmq’]Tshimanga (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3gof7tu’][av_cell col_style=” av_uid=’av-35p7ogy’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2lwho76′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2ahkagy’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1p9zv4y’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1c07i6a’]Dierick[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-npnvoi’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]