[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/02/preview_website.png’ attachment=’26668′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k67lm6oa’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-15qmd4b’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-tkfbvv’ admin_preview_bg=”]
Renan Areias Carvalho wordt voor anderhalf seizoen uitgeleend aan het Israëlische FC Ashdod, inclusief een aankoopoptie.

Renan kwam deze zomer over van Corinthians SP en maakte zijn debuut voor Esvee in de bekerwedstrijd tegen Seraing FC. In de competitie zelf stond hij vijftien maal in de basis en wist hij één maal te scoren.

Het team uit de Israëlische havenstad Ashdod staat momenteel op een tiende plaats in de hoogste klasse. Vandaag spelen ze in het kader van de 22ste speeldag tegen Ness Ziona, ploeg van onze landgenoot Dries Wuytens.

We wensen Renan alvast heel veel succes in het Midden Oosten. Boa Sorte Renan!
[/av_textblock]

[/av_one_full]