[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/02/wedstrijd_website-2.png’ attachment=’27129′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k71qi9br’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-16hevp4′]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-tj6bvc’ admin_preview_bg=”]
Wordt het strijden om het behoud of enkele mooie affiches tegen eersteklassers? Net zoals vorig seizoen beslist de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in welke Play-Off we terechtkomen. Supporters die onze ploeg vrijdag willen aanmoedigen in Lommel SK kunnen hieronder alle informatie terugvinden.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Lommel SK – KSV Roeselare’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=” margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-tj6bvc’ admin_preview_bg=”]
Vrijdag 28 februari 2020 om 20u30
Speeldag 28 | Proximus League
Soevereinstadion | Lommel
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Ticketprijzen’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=” margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-tj6bvc’ admin_preview_bg=”]
Voor supporters van KSV Roeselare is vak G voorzien. Dat is een onoverdekte zittribune achter doel.
[/av_textblock]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ id=” custom_class=” av_uid=’av-8wlvp3s’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’ av_uid=’av-8m3gl08′][av_cell col_style=’avia-desc-col’ av_uid=’av-829wkhk’]BUYER TYPE[/av_cell][av_cell col_style=’avia-highlight-col’ av_uid=’av-7ntb54o’]PRIJS[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-77oisig’][av_cell col_style=’avia-desc-col’ av_uid=’av-6hw3frs’]-12 jaar[/av_cell][av_cell col_style=’avia-highlight-col’ av_uid=’av-6ewmp2w’]0 EURO[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5twswm0′][av_cell col_style=’avia-desc-col’ av_uid=’av-5gv41h4′]Studenten van 12 tot 25 jaar[/av_cell][av_cell col_style=’avia-highlight-col’ av_uid=’av-50yawd4′]10 EURO[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4erugzc’][av_cell col_style=’avia-desc-col’ av_uid=’av-eg7060′]Standaardprijs[/av_cell][av_cell col_style=’avia-highlight-col’ av_uid=’av-3i2dhw8′]12 EURO[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3559o48′][av_cell col_style=’avia-desc-col’ av_uid=’av-2khxzco’]+65 jaar[/av_cell][av_cell col_style=’avia-highlight-col’ av_uid=’av-22g9s1k’]10 EURO[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’Voorverkoop’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=” margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-tj6bvc’ admin_preview_bg=”]
Tickets in voorverkoop voor het bezoekersvak kunnen aangekocht worden op onze dienst ticketing, iedere werkdag van 09u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 17u00.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Ticketverkoop de dag zelf’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=” margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-tj6bvc’ admin_preview_bg=”]
De loketten aan het bezoekersvak zijn op de wedstrijddag open.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Bussen’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=” margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-tj6bvc’ admin_preview_bg=”]

  • Supportersclub KSVR Till I Die
    • Vertrek vanop Schiervelde om 16u30
    • Inschrijven en info via deze link.

[/av_textblock]

[/av_one_full]