[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/02/wedstrijd_website.png’ attachment=’26797′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k6hn23mm’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k6hn933d’ admin_preview_bg=”]
Zoals iedere wedstrijd in het Stade Joseph Mariën is de combiregeling ook voor ons van kracht. Wie mee wil gaan op verplaatsing, kan dat enkel via onze supportersbus. Hieronder kan je alvast alle info terugvinden. Inschrijven kan op ons secretariaat of via onderstaande link tot vrijdag 14 februari 2020 om 12u00.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k6hn933d’ admin_preview_bg=”]

PRIJZEN

Leden SC: 19 EUR (bus+ticket) (-16 jaar: 9 euro) (-12 jaar: 5 euro)
Niet-leden SC: 24 EUR (bus+ticket) (-16 jaar: 14 euro)

VERTREK BUS

De bus(sen) vertrekken stipt om 14u15 vanop Schiervelde (kantine beneden)

INSCHRIJVEN

  1. Via deze link (bedrag op voorhand over te schrijven op BE51 8916 8402 9862 en/of betalingsbewijs doorsturen naar ksvrtillidie@gmail.com
  2. Via de dienst ticketing (betaling bij inschrijving)

De tickets zullen verdeeld worden op de bus(sen).

Opgelet: het bedrag of betalingsbewijs moet ontvangen zijn op de uiterste dag van inschrijven, anders zal er geen ticket voorzien worden.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 14 februari 2020 om 12u00.

[/av_textblock]

[/av_one_full]