[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3q0402b’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ icon_select=’yes’ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ position=’center’ shadow=’no-shadow’ height=’25’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ custom_border_color=” custom_icon_color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k6rn6owf’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-11gatav’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’Tickets’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#ffffff’ custom_font=’#545454′ size=’large’ box_color=’custom’ box_custom_font=’#545454′ box_custom_bg=’#48cfad’ box_custom_border=’#48cfad’ label_display=” link=’manually,https://roeselare.tickethour.be/l0134ww/homePage.html’ link_target=’_blank’ id=” custom_class=” av_uid=’av-k6rn3ntx’ admin_preview_bg=”]
Mogen we jouw zitje voor KSV Roeselare – KSC Lokeren OVL al warm houden?
[/av_promobox]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-qnrbx3′ admin_preview_bg=”]

  • Goed nieuws vanop het trainingsveld. Tom Holmes is terug na een hoofdblessure. Hij traint volledig mee, maar moet wel nog hoofdduels mijden. Ook Harouna Sy is terug fit na een blessure aan de hamstrings. Casagolda en Naessens sluiten morgen volledig aan bij de groep. Rincon en Van Cauwenberge revalideren individueel verder.
  • Coach Christophe Gamel volgde de wedstrijd afgelopen zaterdag verplicht vanuit de tribune. Hij werd strikt in de gaten gehouden door de Match Delegate die moest controleren of er geen vorm van communicatie was richting de bank, wat verboden is als de trainer geschorst is.
  • Amir Nouri nam afgelopen zaterdag zijn vierde gele kaart van het seizoen en komt daarmee op scherp te staan. Bij een volgende gele kaart is hij automatisch één speeldag geschorst.
  • Terug een Nederlands scheidsrechterstrio komende zaterdag. Wedstrijdleider is dhr. Ingmar Oostrom, afkomstig uit de buurt van Gouda. Dhr. Erik Koopman en Martijn Beijer zijn de assistenten. De Belg dhr. Michiel De Cuyper is de man tussen de dug-outs.
  • De beloften gingen met de billen bloot tegen KAS Eupen. Ze verloren op Schiervelde met forfaitcijfers. Het verslag kan je hier terugvinden.
  • Gisterennamiddag kregen enkele leerlingen van VMS Roeselare een rondleiding op Schiervelde in het kader van hun Forzaweek. Morgenmiddag is het de beurt aan een tweede groep. Wil je ook eens een rondleiding doorheen ons stadion? Neem dan contact op met communicatie@ksvroeselare.be voor alle info.
  • Emile Samyn stond de volledige wedstrijd op het veld, in en tegen RFC Liège. Het werd een scoreloos gelijkspel voor Lierse Kempenzonen dat momenteel op een voorlaatste plaats staat in Eerste Amateur.
  • Arthur Devos bleeft negentig minuten lang op de bank bij Mandel United in Gullegem. Na het seizoen verlaat de rechtsachter KSV Roeselare. Hij trekt dan definitief naar de Izegemnaren.

[/av_textblock]