[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/04/slider_licentie.jpg’ attachment=’19911′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k6ulnzor’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-z4j4iq’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k6um5d8k’ admin_preview_bg=”]
Vandaag staan we aan de start van enkele belangrijke weken voor de club. Aan de sportieve zijde zullen twee finalewedstrijden beslissen in welke Play-Off we zullen terechtkomen. Ons team legde al heel wat goeie prestaties op de mat, maar het resulteerde niet altijd het resultaat dat we hoopten te behalen. Met de steun van jullie, onze supporters, gaan we er alles aan doen om zaterdag tegen KSC Lokeren OVL de punten op Schiervelde te houden.

Naast het sportieve, is de club ook volop bezig met het behalen van de licentie voor seizoen 2020-2021. Daarin liggen er nog enkele uitdagingen en doelen voor ons. De Raad van Bestuur en aandeelhouders zijn in de afgelopen twee weken samengekomen met de intentie om aan alle voorwaarden te voldoen. In de laatste bijeenkomst werd dan ook het stappenplan volledig uitgetekend.

Desondanks de moeilijkheden die we in het afgelopen seizoen kenden, is de toewijding en het vertrouwen van vele mensen rondom de club motiverend en bemoedigend voor een mooie toekomst voor KSV Roeselare. Moge deze motivatie en toewijding ook door de spelers meegedragen worden op het veld om in de komende weken te leiden tot mooie resultaten.

Oltegoare Roeselare !
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-wspajm’]
[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=’custom’ color=’#969696′ id=” custom_class=” av_uid=’av-k6uloqdc’ admin_preview_bg=”]
We are arriving at a moment of high importance for the club.
Two important games, that will decide in which playoff we will compete. Our team has performed well, but unfortunately the results obtained are not as we deserve and wish. For our next home game, Saturday at 8.30pm versus Lokeren, we do count with the support of our fans.

In addition to the sports part, we are in the process of obtaining the Football Federation license for the next season. Challenges and goals still to be achieved. Our board of directors and shareholders have been meeting for the past few weeks and the strategy is to be able to have completed the requirements.

Despite the difficulties we had throughout the season, faith, unity and commitment from all the stakeholders has been motivating and encouraging for better days of success for KSV Roeselare. May the support and faith of everyone around the club reach our players, coaches and staff for victories on the playing field.

Oltegoare Roeselare !
[/av_textblock]
[/av_one_half]