[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3q0402b’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-ni1jkj’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k71xeiqj’ admin_preview_bg=”]

  • Wordt het Play-Off II of Play-Off III? Net zoals vorig seizoen beslist de laatste speeldag van de Proximus League over ons lot. Spelen voor het behoud of enkele mooie affiches tegen eersteklassers? Kom onze ploeg vrijdag aanmoedigen in Lommel SK! Alle ticketinfo kan je hier terugvinden.
  • Rincon (knie), Sy (hamstrings) en Van Cauwenberge (quadriceps) revalideren verder. Voor de rest is iedereen voorlopig selecteerbaar voor de superbelangrijke wedstrijd van vrijdag.
  • Scheidsrechter komende vrijdag in Lommel is dhr. Jonathan Lardot. Na OH Leuven – KVC Westerlo (1-3) is het zijn tweede wedstrijd in de Proximus League dit seizoen. Zijn assistenten zijn dhr. Brecht Devriese en Martijn Tiesters. Laurent Willems is de man tussen de dug-outs.
  • Play-Off III zal starten in het weekend van 21 maart 2020. Een weekend later wordt er niet gespeeld. De tweede speeldag staat gepland in het weekend van 4 april 2020, wanneer ook Play-Off II van start gaat.
  • Amir Nouri heeft momenteel vier gele kaarten achter zijn naam. Bij een gele kaart komende vrijdag is hij automatisch één wedstrijd geschorst. Bij de start van de Play-Offs vervallen alle gele kaarten, waardoor dit gevaar geweken kan zijn.
  • De beloften werden maandag uitgeschakeld in de kwartfinale van de Beker van België. Ze verloren met strafschoppen in en tegen Charleroi. Het verslag kan je hier terugvinden.
  • Lierse Kempenzonen en Emile Samyn kwamen afgelopen weekend niet in actie. Arthur Devos kwam niet in actie met Mandel United.

[/av_textblock]