[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2021/05/preview_website-2.png’ attachment=’27421′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-1thzui7′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-10zt48f’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-tx85yn’ admin_preview_bg=”]
Afgelopen donderdag verscheen KSV Roeselare voor het BAS (Belgisch Arbitragehof voor de Sport) nadat in eerste fase negatief licentienieuws kreeg vanuit de KBVB.

Daarnet kreeg onze club het nieuws dat het BAS de beslissing van de KBVB (deels) volgt en zo geen licentie toekent aan KSV Roeselare voor het seizoen 2020-2021, en dat voor zowel 1A, 1B. Stamnummer 134 krijgt wel een licentie voor Eerste Amateur.

[/av_textblock]

[/av_one_full]