[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/klusdag-1-1500×500.jpg’ attachment=’27639′ attachment_size=’extra_large’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcz1j1wz’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-we46r9′]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kcz1giad’ admin_preview_bg=”]
Heel wat enthousiaste supporters meldden zich al aan voor onze klusdag op 8 augustus 2020 en daarvoor willen we hen ook via deze weg uitdrukkelijk bedanken.

We keken erg uit naar een dag vol hard werk maar ook met heel veel ‘leute’. De huidige situatie verplicht ons om voorzichtig te zijn en we willen dan ook geen enkel risico nemen. Daarom hebben we beslist om de klusdag niet te laten plaatsvinden en te verschuiven naar een nog nader te bepalen datum.

Niettegenstaande ons geduld sterk op de proef wordt gesteld, hopen we straks samen gezond en wel te kunnen bouwen aan KSV Roeselare 2.0.

[/av_textblock]

[/av_one_full]