[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/slider.jpg’ attachment=’24901′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kct7kmxa’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-te20by’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kct7jfy4′ admin_preview_bg=”]
In tegenstelling tot het eerdere bericht is er morgen geen training voorzien. Het weekschema zal later worden meegedeeld.

De persconferentie is enkel toegankelijk voor leden van de pers. We hadden graag ook onze supporters kunnen uitnodigen maar door de huidige omstandigheden kunnen we dit jammergenoeg niet doen. De voorstelling van onze trainersstaf komt (onder voorbehoud van technische problemen) live op onze Facebookpagina, er volgt nadien een uitgebreid verslag en zoals steeds kan je al het officieel nieuws als eerste op deze website terugvinden.

[/av_textblock]

[/av_one_full]