[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/transfer_website-3.png’ attachment=’28003′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-1rj34tc’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-10d6npc’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-if576o’ admin_preview_bg=”]
Deze middag ondertekende Kassim Doumbia (06.10.1990, Mali) een contract voor twee seizoenen plus optie op Schiervelde. De verdediger komt over van Lierse Kempenzonen.

Via AS Korofina (Mali) belandde Kassim in de zomer van 2008 bij KAA Gent. In seizoen 2010-2011 werd hij een jaartje uitgeleend aan FC Brussels om nadien voor drie seizoenen uit te komen voor Waasland Beveren. Daarna kwam hij uit voor FC Hafnarfjordur (IJS) en NK Maribor (SLO). Vorig seizoen was hij actief bij Lierse Kempenzonen.

We heten Kassim van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde.

[/av_textblock]

[/av_one_full]