[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/07/Zolotic-e1595847819862.jpg’ attachment=’27929′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kd4ek8ij’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-n0npaw’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kd4eetjw’ admin_preview_bg=”]
Nermin Zolotic (Bosnië en Herzegovina,  7 juli 1993) ondertekende een contract voor twee seizoenen plus optie voor een extra seizoen. De verdedigende middenvelder verlengt zo zijn verblijf op Schiervelde, nadat hij in 2016 overkwam van KAA Gent.

Zolotic genoot zijn jeugdopleiding in zijn thuisland bij Zeljeznicar, waar hij opgemerkt werd door KAA Gent. Door de Oost-Vlaamse club werd hij uitgeleend aan respectievelijk NK Istra en zijn jeugdclub Zeljeznicar. In 2016 was hij einde contract bij KAA Gent en belandde zo op Schiervelde. Bij KSV Roeselare groeide hij al snel uit tot een sterkhouder.

We wensen Nermin alvast veel succes bij zijn verlengd verblijf bij onze club!

[/av_textblock]

[/av_one_full]