[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/wedstrijd_kw.png’ attachment=’28802′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” lazy_loading=’disabled’ link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kdzs8yqq’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kdzscgbh’ admin_preview_bg=”]
Zaterdag 22 augustus 2020 om 10u00 speelt KSV Roeselare een oefenwedstrijd op Schiervelde tegen SV Anzegem. De wedstrijd wordt afgewerkt achter gesloten deuren, conform de huidige maatregelen in de hulpverleningszone Midwest. De wedstrijd zal live te volgen zijn op Facebook en een live-verslag zal je zoals steeds kunnen terugvinden op deze website.

[/av_textblock]

[/av_one_full]