[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d9ooott’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-17t3qfl’ admin_preview_bg=”]
Een loden zon in het mooie complex van de Nederlandse eredivisieclub TOP Oss (TOP = tot ons plezier) langs de Nelson Mandelaboulevard en het Martin Luther Kingplein in Oss, een stad op 240 km van Roeselare, en niet zo ver van Eindhoven en Tilburg. KSVR 2.0 speelde er achter gesloten deuren zijn tweede oefenwedstrijd.

KSVR begon met slechts één tester, en best wel vinnig. Zo kopte Malcom Edjouma al na acht minuten een voorzet van Doore binnen. Ook na die goal bleef KSVR het volle pond geven tegen een zoekende thuisploeg. Na goed voorbereidend werk van Zolotic en opnieuw Doore zag de Roeselaarse tester zijn poging via het been  van een thuisverdediger en de lat in corner gaan. Op die corner kopte Anastasiou rakelings naast.

Rond het half uur kwamen ook de Nederlanders een paar keer fors opzetten, voorlopig zonder al te groot gevaar voor Biebauw en de zijnen. KSVR bereikte dan ook de rust met een verdiende 0-1-voorsprong. Het voetbalde met een mooie drang naar voren en creëerde ook een aantal mooie doelkansen.

In de tweede helft kwamen een aantal nieuwe gezichten op het kunstgrasterrein. Door de vele wissels was het even zoeken geblazen en op corner moest Daeseleire een poging van een Nederlandse spits van de lijn vegen (noot: Oss speelde zonder rugnummers, namen van spelers dus heel moeilijk te achterhalen zonder kenner in de buurt in een compleet leeg stadion).

Na verloop van tijd begonnen de Roeselaarse jongens elkaar steeds beter te vinden en tester 4 mikte een mooie kans hoog over. Aan de overzijde kreeg Kudimbana weinig of geen noemenswaardig werk te verrichten, ondanks iets meer aandringen van Oss nu. De KSVR-zege kwam dan ook niet meer in gevaar, na een snikhete en heel verdienstelijke partij!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bkh7ey9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b3e07kh’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-12nvs4x’]
Nog geen foto’s beschikbaar
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-9s7p8hd’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8rw76vl’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8d52e41′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-841uk1d’]8′ Edjouma (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7fjv0hd’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7cbvru9′]TOP Oss[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6qf6us1′]Eerste helft: David, Roosken, Kaak, Stuy van den Herik, Van der Heijden, Rondeel, Rommens, Pique, Büttner, Shala en Celik
Tweede helft: Sopacua, Lammers, Van Nispen, Peters, Leidsman, Akarom, Overgoor, Fleuren, Bourdouxhe, Lodiers en Hutten[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-69761e9′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5n8zjbl’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5e72us1′]Eerste helft: Biebauw, Vinck (32′ Daeseleire), Anastasiou, Zolotic, Delorge, Edjouma, Gueulette (17′ Osu), Buyl, Kanyepi, Doore en tester 1
Tweede helft: Kudimbana, Daeseleire, tester 2, Doumbia, Gunst, Doore (55′ tester 6), Edjouma (55′ tester 4), Baekelandt, Buyl (55′ tester 5), tester 1 (55′ Osu) en tester 3[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4wtkump’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4b850wh’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3swgqmp’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-cpfy6p’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2y652c1′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2ge686p’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2a5u3g1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1heyfqp’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1dcsiq9′][/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-ljlzv5′]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]