[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/transfer_website-3.png’ attachment=’28204′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-1byhdrc’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-bqudk’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kdfr3r3s’ admin_preview_bg=”]
Deze ochtend ondertekende Dimitri Daeseleire (18.05.1990, Antwerpen) een contract voor twee seizoenen plus optie op Schiervelde. De rechtsvoetige verdediger komt over van KFC Rupel Boom.

Daeseleire is helemaal geen onbekende in het Belgische voetbal. Op het einde van het seizoen 2007-2008 maakte hij zijn professioneel debuut voor KRC Genk. In de zomer van 2011 trok hij naar provinciegenoot STVV. Na passages bij Royal Antwerp FC en OH Leuven belandde Dimitri vorig seizoen bij KFC Rupel Boom. Zijn komst maakt het verdedigende compartiment van KSV Roeselare in principe compleet.

We heten Dimitri van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde!

[/av_textblock]

[/av_one_full]