[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/transfer_website-2.png’ attachment=’28346′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-1nudmc1′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-16e2vn5′]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-rudzxt’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Thomas Doore (02.02.2000, Belg) een contract voor twee seizoenen plus optie op Schiervelde. De vinnige flankspeler komt over van het STVV.

Doore doorliep de jeugdrangen bij Club Brugge KV en RSC Anderlecht. Twee seizoenen terug trok hij naar Sint-Truiden. Bij STVV stond hij vorig seizoen mee op het oefenveld van de eersteklasser. De flankspeler traint al de hele voorbereiding mee en maakte alvast een vinnige en gretige indruk.

We heten Thomas van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde.

[/av_textblock]

[/av_one_full]