Een leuke en vooral geschikte locatie vinden voor jouw evenement is makkelijker gezegd dan gedaan. Met ons businessgebouw beschikken we over verschillende ruimtes en heel wat troeven die er samen voor zorgen dat jouw event alleen maar kan slagen.

Hieronder kan je alle info over onze huurmogelijkheden terugvinden.

Onze Troeven

UNIEKE LOCATIE

Het businessgebouw is gelegen in een rustige en sportieve omgeving

RUIME CAPACITEIT

Maximumcapaciteit van 1200 personen (400 staand en 200 zittend) op elk verdiep

ZORGELOOS PARKEREN

Ruime en gratis parkeermogelijkheden op uitstapafstand van het businessgebouw

MULTIMEDIA

Geluidsinstallatie, beamer, projectiescherm,.. beschikbaar

VOORZIENINGEN

Volledig uitgeruste keukens op tweede en derde verdiep en in iedere ruimte een ruime bar

TOEGANKELIJK

Alle ruimtes zijn vlot toegankelijk voor andersvaliden

Lounge134

Jouw evenement met panoramisch zicht op het stadion? Lounge134 biedt heel wat mogelijkheden om jouw evenement te doen slagen. Met een uitgebreide keuken, toffe bar en aparte sanitaire voorzieningen is de Lounge134 klaar om jouw en je gasten te ontvangen.

VIP Club

In deze stijlvolle ruimte staat rust en exclusiviteit centraal. Ook deze ruimte is voorzien van een uitgeruste keuken, ruime bar en aparte sanitaire voorzieningen.

Esvee Café

Het Esvee Café is even cool zoals het klinkt. Deze moderne ingerichte ruimte is de perfecte locatie voor verjaardagsfeestjes, communiefeesten, babyborrels,… Deze ruimte is voorzien van twee ruime bars, vestiaire en een sanitaire ruimte.

Prijzen

  • Esvee Café
  • € 200
  • VIP Club
  • € 250
  • Lounge134
  • € 300
Extra opties
OPTIESPRIJS
Beamer + scherm€ 20
Klaarzetten zaal€ 50
Eigen drank€ 100
Personeel€ 25 / uur
Aankleding zaalOp aanvraag

Heel wat andere opties zoals catering en dergelijke zijn beschikbaar op aanvraag.

Na uw evenement dient de zaal achtergelaten te worden in de oorspronkelijke staat, incl. vegen, het afwassen van alle glazen en sorteren van de drankflesjes. De rest van de opkuis is inbegrepen in de huurprijs.

Contact

Wil je een op maat gemaakte offerte? Wil je weten of ons businessgebouw beschikbaar is op jouw voorkeursdatum? Wij staan alvast klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je een op maat gemaakte offerte? Wil je weten of ons businessgebouw beschikbaar is op jouw voorkeursdatum? Wij staan alvast klaar om al jouw vragen te beantwoorden.