Dankzij het kleine mirakel van het Dudenpark heeft Esvee terug een scherper zicht op die belangrijke en veilige plaats. Komende zaterdag komt Lokeren op bezoek die sinds een nederlaag afgelopen weekend al zeker is van Play-Off III. Net zoals afgelopen seizoen heeft de kalendermaker het weer goed gezien… Bij een goed resultaat mag KSV Roeselare op de laatste speeldag strijden voor een plaats in Play-Off II tegen rechtstreekse concurrent Lommel SK, maar eerst dus de eerste stap…

Zaterdag tegen KSC Lokeren OVL is het de bedoeling dat alle jeugdspelers een erehaag vormen bij het opkomen van het veld.

Voor deze wedstrijd hebben we ook 134 tickets voorzien aan vijf euro voor ouders van jeugdspelers. Deze kan je vanaf vanavond verkrijgen in de jeugdkantine bij Gudrun! Op is op, dus wees er als de kippen bij.

PS: Vergeet zeker jouw abonnement niet. Geen abonnement = geen toegang.