Doelmannen

TRAINERS

Virgil De Windt
Bovenbouw
0477 / 32 64 29
virgil.de.windt@pandora.be

Francis Clarysse
Middenbouw
0474 / 03 89 99
francis.clarysse@defrancq.be

Peter Staelens
Onderbouw
0485 / 35 10 66
peter.staelens1@telenet.be

AFGEVAARDIGDEN

VOORNAAM NAAM
GSM
MAILADRES

TRAININGEN

DAG
00u00 – 00u00

NIEUWSBERICHTEN

KERSTBORREL

Beste Trainers, Afgevaardigden, Spelers, Ouders, …

Op zondag 23 december zullen we in samenwerking met de ouderraad een kerstborrel organiseren in de jeugdkantine van KSVR.
Binnen voorzien we voor de ouders & familie een kleine kerstmarkt.
Buiten voorzien we enkele activiteiten waar de jeugdspelers kunnen aan deelnemen. (Als het weer dit toelaat)
Het is de bedoeling dat we om 15u30 richting stadion Schiervelde te trekken om er de wedstrijd bij te wonen van ons eerste elftal tegen Union

Omdat de toekomst van onze jeugdspelers ook afhangt van de resultaten van ons eerste elftal vragen we aan iedere trainer om met zijn/haar ploeg massaal aanwezig te zijn om KSVR te steunen.
Ook voor de ouders, broers/zussen, … doen we een kerstactie want deze mogen de wedstrijd gratis bijwonen.

Programma:

13u30: Iedereen welkom in de jeugdkantine
13u30 – 15u30: Activiteiten binnen en buiten in KSVR Kerstsfeer
15u30: Vertrek richting stadion
16u00: Wedstrijd KSVR – Union

Praktisch:

Mogen wij vragen dat de trainers op woensdagavond 19 december een e-mail sturen naar de verantwoordelijke voor de ‘Events’ davy.cappelle@ksvroeselare.be met volgende info,

  • Aantal aanwezige spelers
  • Aantal aanwezige trainers/afgevaardigden
  • Aantal gratis tickets nodig voor ouders, broers/zussen (de tickets worden de dag zelf bezorgd)

Voor iedere aanwezige zal ook een attentie voorzien worden.

Keepertraining woensdag 07/11/ afgelast

Beste ouders,

wegens ziekte van onze keepertrainer Gauthier is er geen keepertraining vanavond,onze excuses daarvoor en hopend op jullie begrip.

mvg Coördinatie

#weekvantheofficial

Het zijn turbulente voetbaldagen én het plaatje is niet om fier op te zijn. Daarom richten we ons met dit schrijven tot jullie allen, met de vraag de volgende dagen, weken, maanden en jaren nog meer de kaart van fair play en ethiek uit te dragen. De sport en voetbal in het bijzonder verdienen dat.

Net in de ‘Week van de Official’ komen een aantal zeer spijtige zaken naar voren.

Daarom onze concrete vraag om de scheidsrechters, die dit weekend of mogelijk pas de dagen nadien bij jullie op bezoek komen, een hart onder de riem te steken. Geef hen een aanmoediging in plaats van een misplaatste opmerking. Geef hen een schouderklop in plaats van mogelijk sarcasme. En waarom geef je gewoon zelfs niet een bloemetje.

Doe het voor hem of haar, maar ook voor jezelf en je club, doe het voor ons voetbal.

#weekvantheofficial
#bedanktscheids
#VoetbalVlaanderen

De missie en visie van Voetbal Vlaanderen zijn duidelijk. Wij willen een correcte sport.
Voetbal Vlaanderen dankt en steunt nu meer dan ooit haar scheidsrechters. Zonder hen is er geen voetbal.
Samen blijven wij verder werken aan een mooie sport. Voetbal Vlaanderen staat voor ethiek in de sport, altijd en overal.
Voor alle spelers, onze supporters, trainers, bestuurders,… en voor onze duizenden scheidsrechters.
Breng onze sport niet in diskrediet. Ga voor clean voetbal. Veel voetbalgenot.

VOETBAL VLAANDEREN

Geen wedstrijd eerste elftal op 13/10/2018

In overleg met de KBVB besliste de Pro League om alle wedstrijden van komend weekend in de Proximus League, waaronder dus ook KSV Roeselare – KVC Westerlo, uit te stellen. Dit naar aanleiding van het onderzoek door het parket naar aanleiding van wanpraktijken binnen de voetbalwereld. KSV Roeselare betreurt deze wanpraktijken en hoopt dan ook op een snelle en correcte hervatting van de competitie. Een nieuwe datum voor deze wedstrijd zal zo vlug mogelijk bekend gemaakt worden.

De voorzien jeugdactie gaat dus NIET door en wordt uitgesteld naar een later tijdstip.

Busverplaatsingen

Beste Ouders, Spelers,

KSV Roeselare doet belangrijke inspanningen en voorziet bussen om de verplaatsingen van onze jeugdploegen in zo goed mogelijke en veilige omstandigheden te laten verlopen.
Daarnaast bestaat er ook een regeling waarbij ouders soms kunnen meereizen met de spelersbus.

De voorbije dagen / weken merken we op dat er meer en meer uitzonderingen gevraagd worden op de busregeling en het principe van ‘Samen UIT – Samen THUIS’.

Vanaf volgende week zal er door iedereen negatief geantwoord worden op de vraag van ouders, of spelers rechtstreeks kunnen gaan of na de match de groep kunnen verlaten.
We vertrekken als team, en keren terug als team.

Iedereen moet rekening houden met zijn competitieprogramma en het clubbelang heeft voorrang.

#oltegoareroeselare

Wat bij ongeval … nieuwe en stipt te volgen procedure

Beste ouders, spelers,

Vanaf nu moeten alle ongevalsaangiften niet alleen door de gerechtigde correspondent van de club maar ook door de jeugdspelers zelf (indien ouder dan 13 jaar) of door hun ouders (indien de speler jonger dan 13 jaar is) ondertekend worden. Klik hier voor een stappenplan van wat moet gebeuren bij een ongeval! Het is belangrijk om de stappen correct na te leven om een perfecte en snelle werking van de verzekering te garanderen!

Thuiswedstrijd eerste elftal op 13/10/2018 – 20.30 uur

Beste trainers, spelers,

Iedere speler en trainer is momenteel in het bezit van zijn clubabonnement. Onze eerste ploeg is momenteel goed bezig met een 6 op 6 en geeft terug aansluiting gevonden met de top in 1B. Als jeugdtrainer en -speler dragen we allemaal bij tot de verdere ontwikkeling van ons team. Daarbij hoort interesse en een zo groot mogelijke aanwezigheid van ieder van ons in de jeugdwerking op de competitiewedstrijden van de A kern. Het A team is het kloppend hart van de club…

Met ons abonnement kan men plaatsnemen bij de harde kern in vak J of in tribune 2 de zittribune achter doel.
De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 13 oktober om 20.30 uur. De voltallige jeugd zal aanwezig zijn op deze thuiswedstrijd om de eerste ploeg aan te moedigen vanuit tribune 2. Jeugdspelers en ouders en supporters zijn welkom om 19 uur in de jeugdkantine. Stijn Meert zal om 19.15 uur een toespraak houden voor ouders en spelers. Om 20.15 uur gaan we met z’n allen richting het stadion. Alle jeugdspelers moeten in KSVR uitrusting zijn. Ouders, supporters kijken best op voorhand om een ticket aan te kopen voor de wedstrijd.

Trainers brengen deze boodschap over in hun groep. Wij hopen op een maximale aanwezigheid van trainers en spelers !!!

Afgelasting trainingen 28/09/2018

Op 28/09/2018 worden wegens de thuiswedstrijd van ons eerste elftal alle voorziene
trainingen AFGELAST! De ‘MULTIMOVE‘ training Groep 1 van 17.00 tot 18.00 uur
gaat echter wel door.

Na het prachtige resultaat van ons eerste elftal vorig weekend
zijn de jongens er klaar voor om vrijdagavond ook de 3 punten thuis te houden.

De volledige staf en spelerskern rekenen op jullie massale aanwezigheid
om hen te steunen en de overwinning toe te schreeuwen.

#oltegoareroeselare

NB02 | Nieuwe afspraken en aanpassingen op het jeugdcomplex van KSV Roeselare

Beste,

Langs deze weg willen we jou informeren omtrent enkele nieuwe afspraken en aanpassingen op en rond ons jeugdcomplex.

– De kleedkamers zijn enkel toegankelijk voor spelers, trainers, afgevaardigden en scheidsrechters. Voor de U05, de U06 en de U07 laten we één ouder/begeleider toe per speler, en dit tot aan de winterstop. Vanaf dan streven we ernaar dat ook deze categorie zelfstanding kan douchen en omkleden.
– Bij het betreden van de kleedkamers worden de voetbalschoenen uitgedaan. Er worden geen uitzonderingen gemaakt en deze regel geld voor zowel spelers die trainden op het kunstgras of natuurgras, regen of geen regen, winter of zomer. Daardoor willen we bijdragen aan de netheid van het complex.
– Op de volledige jeugdsite wordt er een rookverbod toegepast. We willen onze jeugdspelers zo het goede voorbeeld geven en ze laten sporten in een gezonde en sportieve omgeving. Beperkte (overdekte) rookzones zijn voorzijn aan beide ingangen van de kantine.
– Op de terreinen zijn neutrale zones aangeduid. Dit is belangrijk als materiaalzone en om de teamcoaches tijdens de wedstrijden in zo goed mogelijke omstandigheden hun ploeg te coachen. In beperkte wedstrijdomstandigheden kan hier van afgeweken worden.
– Maak steeds gebruik van de voorziene vuilnisbakken en draag bij aan een net en proper jeugdcomplex.
– De parkeerzone binnen de omheining kan enkel gebruikt worden door de jeugdverantwoordelijken en het kantinepersoneel. De kiss and ride zone kan op de openbare parking gebruikt worden.
– De ingang aan de voorkant van het jeugdcomplex is geen toegang tot de kantine. Deze ingang is enkel en alleen voor personen die contact nodig hebben met de coördinatoren.
– Om de terreinen zoveel mogelijk te sparen, worden er geen spelers/kinderen toegelaten op de velden zonder begeleiding van een jeugdtrainer.