Aanvaller Dieter Van Tornhout kwam zopas tot een akkoord met wit-zwart. Deze 28-jarige diepe spits wordt dit seizoen ter beschikking gesteld door R. Antwerp FC.

Update: met interview.

 

Eerder speelde Dieter onder meer bij Club Brugge, Sparta Rotterdam, Roda JC, Paralimni en Kilmarnock.

Alvast van harte welkom bij wit-zwart!Meteen na het afronden van de overeenkomst, nam Dieter Van Tornhout (°18/03/1985) graag de tijd voor een korte kennismaking met het webteam. "Bij Antwerp heb ik nog een eenjarig contract met bijkomende optie, maar ik paste niet langer in de plannen van de club. Ik speelde vorig seizoen bijna alle wedstrijden, nu werd de technische staf echter volledig vernieuwd en werden ook een veertiental nieuwe spelers binnengehaald."

"Door RAFC werd ik voor één seizoen ter beschikking gesteld aan KSVR. Ik had nog enkele andere aanbiedingen, een overstap naar Roeselare leek mij de beste optie. Dit is een mooie club met een verleden in eerste klasse. Vorig jaar was er al even een toenadering en de contacten zijn gebleven."

Pas in de zomer van 2012 keerde Dieter Van Tornhout terug naar het Belgische vasteland. Onder Trond Sollied debuteerde de targetspits op 18-jarige leeftijd bij blauw-zwart, later volgden verschillende passages in Nederland, Cyprus en Schotland. "Bij Club Brugge speelde ik ooit samen met huidig Roeselare-trainer Sergiy Serebrennikov. Ook tegenover Bram Vandenbussche stond ik al op het veld, Yannick Euvrard ken ik via zijn broer Vincent."

"Met KSVR hoop ik vooral om een goed seizoen te draaien. Ik wil hier zo hoog mogelijk eindigen, duim voor aantrekkelijk voetbal en wil vaak de punten thuis houden. Deze club is een moeilijke tegenstander: vorig jaar nog verloren we met Antwerp de dubbele Roeselaarse confrontatie."


Deceuninck