Of je nu een puntje van een stoel nodig hebt of een plaats waar je de spanning van je af kan zingen en springen… Vanaf vandaag kan je jouw zitje voor het seizoen 2019-2020 reserveren!

Vanaf nu kan je online jouw plaats vastleggen (zie hieronder) of kan je langskomen op de dienst ticketing tijdens de gekende openingsuren (iedere werkdag van 10u tot 12u en van 14u tot 17u).

Tot en met zondag 30 juni 2019 wordt de plaats van de abonnees van vorig seizoen voorbehouden, vanaf dan vervalt de garantie dat je jouw plaats kan behouden.

Wegens een belangrijke aanpassing in het ingangssysteem zullen de effectieve abonnementen pas halfweg juli beschikbaar zijn. Je ontvangt sowieso een bevestigingsmails op het moment dat je abo klaar ligt of opgestuurd wordt.

INBEGREPEN WEDSTRIJDEN

Deze wedstrijden zijn, net zoals vorig seizoen, inbegrepen in jouw abonnement:

  • 14 thuiswedstrijden in de Proximus League
  • 3 eventuele thuiswedstrijden in Play-Off II
  • 3 eventuele thuiswedstrijden in Play-Off III

Beker-, oefen- en finalewedstrijden zijn niet in het abonnement inbegrepen.

PRIJZEN
  • Minstens 44% korting tegenover losse tickets;
  • Je bent altijd zeker van je vaste plaats;
  • Voorrang bij aankoop van bekerwedstrijden en finalewedstrijden (Play Off 2 & Proximus League);
  • Wedstrijden in Play-Off II of Play-Off III inbegrepen;
  • Nooit een wachtrij aan het loket voor de wedstrijd;
EXTRA
  • Abonnees van vorig seizoen kunnen hun Oltegoare-t-shirt afhalen op de dienst ticketing vanaf maandag 24 juni 2019 om 10u00.
  • Voor de eerste 300 abonnees voorziet onze voorzitter Yves Olivier nog een uniek supportersitem.
VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE ABONNEMENTEN

Vanaf nu kan je online jouw plaatsje verlengen (via knop hierboven) of kan je langskomen op de dienst ticketing tijdens de gekende openingsuren (iedere werkdag van 10u tot 12u en van 14u tot 17u).

Tot en met zondag 30 juni 2019 wordt de plaats van de abonnees van vorig seizoen voorbehouden, vanaf dan vervalt de garantie dat je jouw plaats kan behouden.

Wil je voor de allereerste keer of terug een abonnement kopen? Dat kan ook vanaf nu!

Per persoon, per eID kan je één abonnement kopen. Indien je voor andere personen een abonnement wil aankopen, volstaat een kopie van hun eID + de adresgegevens.

Rolstoelgebruikers en hun begeleider kunnen een gratis abonnement bekomen op de dienst ticketing of via ticketing@ksvroeselare.be. Via mail dien je een attest toe te voegen.

Begeleiders kunnen enkel het stadion betreden met een rolstoelgebruiker. Bij misbruik wordt het abonnement ingetrokken.

Een factuur van je abonnement kan je vragen via ticketing@ksvroeselare.be of op de dienst ticketing.

Kan gebeuren! Voor een bedrag van 20 euro en een bewijs van verlies kan je een duplicaat van je abonnement bekomen. De code van je oude abonnement wordt dan geblokkeerd en zal geen toegang meer geven tot het stadion.

Met een vrijetijdspas (uitgegeven door Stad Roeselare) kan je een abonnement in tribune 2 of 3 verkrijgen aan het voordeeltarief van 50 euro.