Wedstrijdverslag

Nieuwkomer Zolotic debuteerde als verdedigende middenvelder. Beide ploegen toonden zich in de eerste helft heel fel aan elkaar gewaagd, met de verdedigingen duidelijk baas boven de aanvallers en dus weinig doelgevaar. Op voorzet van  Raes pakte Brouwers met een afgeschampte kopbal uit, en ook de bezoekers kregen de doelman niet aan het werk.

Tien minuten voor de rust was het toch plots raak. Een Westelse verdediger stapte verkeerd uit, en Grisez kon breedleggen tot bij Davy Brouwers, die de uitgelezen kans niet liet liggen.

Ook in de slotfase van de eerste helft hield KSVR zonder enig probleem gelijke tred met de eersteklassers, zodat wit-zwart met een minieme voorsprong mocht gaan rusten.

Ook nu weer elf nieuwe namen bij KSVR na de rust. Met het debuut van Martijn Monteyne en ook Martin Suarez, die momenteel komt meetrainen bij KSVR. En daarnaast nog een aantal testspelers en beloften. De eerste kans was nu voor de bezoekers toen Ganvoula de rechterflank afholde en Annys zijn assist naast het doel van Gliwa werkte. Even later deed Ganvoula het zelf, maar Gliwa redde knap.

Aan de overkant mikte Bochet naast op aangeven van Monteyne. Ook Henkens deed hetzelfde voor de bezoekers. Op voorzet van Neu kopte ook Martin Suarez naast het doel. Neu probeerde het dan nog eens zelf, maar nu redde Van Hout. Het bleef dus bij een nipte 1-0 voor wit-zwart.

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

test

Wedstrijdgegevens

Doelpunten36′ Brouwers (1-0)
KSV RoeselareCoppens (46′ Gliwa), Damman (46′ Monteyne), Raes (46′ Voluzolo), Kompany (46′ Nkaka), Kis (46′ Van Poucke), Zolotic (46′ Fernandes), Seoudi (46′ Dovgiy), Samyn (46′ Oumedjeber), Kehli (46′ Doroshenko), Grisez (46′ Bochet (77′ Neu)) en Brouwers (46′ Martin Suarez)
KVC WesterloVan Hout, Verschueren (60′ Alessandro), Schuermans (60′ Ruyssen), Lolo (60′ Daems), Mustoe (60′ Matthys), Adukor (60′ Van Acker), Trompet (60′ Hyland), Molenberghs (60′ Henkens), Annys (60′ Heymans), Njengo (60′ MacDonald) en Ganvoula (60′ Manias)
ScheidsrechtersVan Damme
Gele kaartenDovgiy
Rode kaarten/

KSVRTV

(klik op het balkje onderaan de video om deze op volledig formaat te openen)