[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In een eerste van drie oefenwedstrijden haalden de beloften het gisteren met 1-5 bij eersteprovincialer SVD Kortemark. Voor wit-zwart scoorden Erwin Senakuku (2x, telkens op aangeven van Wout Van Poucke), Hasse Colpaert (vanuit de kluts na een ren van Senakuku) en Shun Ballegeer (op voorzet van Vandeweghe). Bij de thuisploeg – die met een ongelukkige deviatie zelf voor het vijfde en laatste Roeselaarse doelpunt zorgde – verschenen onder meer ex-KSVR’ers Diego Brinckman en Bjarne Muylle tussen de lijnen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]16′ Senakuku (0-1), 34′ Senakuku (0-2), 44′ Dumoulin (1-2), 45′ Colpaert (1-3), 63′ Ballegeer (1-4), 81′ Dumarez (owngoal, 1-5)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, Devos (46′ Vandeweghe), Voluzolo (68′ Lekhecine), Devooght (46′ Verbrugge), J. Van Poucke (68′ De Neve), Lekhechine (46′ Ballegeer), Hemelaere (46′ Houthoofd), Dahmani (68′ Devolder), W. Van Poucke (68′ Devooght), Colpaert (46′ Soenens) en Senakuku (46′ Desendre)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]