Voorbeschouwing KSV Roeselare – Winkel Sport

Zaterdag om 19u00 speelt KSV Roeselare de allerlaatste oefenwedstrijd uit de voorbereidingscampagne tegen streeksgenoot KVC Sint-Eloois-Winkel Sport. Heel wat spelers met een wit-zwart verleden zijn momenteel aan de slag bij de club uit de tweede amateurklasse. De streekderby zal in goede banen worden geleid door Jasper Vergoote, bijgestaan door assistenten Chris Schelstraete en Brecht Devriese.

Vorig seizoen eindige Winkel Sport op een tweede plaats in derde klasse A, met vijf punten minder dan kampioen VW Hamme. Het was de beste eindrangschikking van de club sinds het ontstaan ervan. Met Matthias Velghe, Romain Haghedooren, Dimitri Verhulst en Benjamin Lutun liepen toen al vier spelers met een wit-zwart verleden rond op Sportpark Terschueren. Voor volgend seizoen werden daar nog Sven De Rechter, Aaron Vanfleteren, Masis Voskanian en Jeroen Vanthournout aan toegevoegd.

Voor de troepen van trainer Danny Lavens is het nog maar de derde oefenwedstrijd (met uitzondering van een tornooitje) sinds het begin van de trainingen, zo’n twee weken geleden. Voor de withemden is het inmiddels de allerlaatste partij uit de voorbereidingscampagne. Na de knappe 3-1-overwinning tegen Club Brugge, gingen de jongens van coach Arnauld Mercier onderuit met 3-2 tegen de Franse amateurclub Wasquehal.  Hoogstwaarschijnlijk zullen net zoals in de vorige wedstrijden enkele testspelers hun opwachting maken in de oefenpartij en proberen de technische staf van hun kunnen te overtuigen.

De wedstrijd stond oorspronkelijk gepland in Sint-Eloois-Winkel, maar uit veiligheidsoverwegingen – de bouw van een nieuwe tribune – is de wedstrijd verplaatst naar Schiervelde. Supporters hebben geen enkele reden om het treffen met een heleboel ex-spelers te missen. De inkom bedraagt 10,00 EUR.

zaterdag 30/07/2016

19u00

Schierveldestadion

Kans op regen | 19 °C

Selectie

De A-kern wordt voor deze wedstrijd aangevuld met enkele beloften en testspelers.

Schorsingen

Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.

Blessures

Onbekend

Ticketinfo

De inkom voor deze wedstrijd bedraagt 10,00 EUR. Jongeren (-16) betalen 5,00 EUR. De loketten zijn geopend vanaf 18u.

Extra
  • Het wordt een speciale wedstrijd voor heel wat supporters van KSV Roeselare. Bij tegenstander KVC Sint-Eloois-Winkel Sport lopen immers heel wat namen rond met een verleden op Schiervelde. Allen aanwezig dus!
Scheidsrechters
Jasper Vergoote

Jasper Vergoote

Scheidsrechter
Chris Schelstraete

Chris Schelstraete

Assistent-scheidsrechter
Brecht Devriese

Brecht Devriese

Assistent-scheidsrechter
Locatie

Adres

KSV Roeselare CVBA
Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 ROESELARE

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid rond Schiervelde.

Aftrap van de wedstrijd
0Dagen0Uren0Minuten0Seconden
Vorige confrontaties

vs

DatumThuisploegResultaatUitploeg
23/07/2014Winkel Sport1-0KSV Roeselare
25/07/2012Winkel Sport0-2KSV Roeselare
27/07/2011Winkel Sport0-1KSV Roeselare
Vorige vijf wedstrijden

28/06/2016 | Oefenwedstrijd
ES Wasquehal – KSV Roeselare 0-4

20/07/2016 | Oefenwedstrijd
KSV Roeselare – Club Brugge 3-1

16/07/2016 | Oefenwedstrijd
KSV Roeselare – R. Excel Mouscron 0-2

08/07/2016 | Oefenwedstrijd
KSV Roeselare – KVC Westerlo 1-0

02/07/2016 | Oefenwedstrijd
KSV Roeselare – KV Oostende 1-2

28/07/2016 | Oefenwedstrijd
SK Eernegem – Winkel Sport ?-?

24/07/2016 | Tornooi
Winkel Sport – Beloften Cercle Brugge 2-1

23/07/2016 | Tornooi
Winkel Sport – Menen 0-0

23/06/2016 | Tornooi
Winkel Sport – Ingelmunster 2-2

18/07/2016 | Oefenwedstrijd
Wervik – Winkel Sport ?-?