SchoolbusZaterdag volgt alweer de eerste verplaatsing van het seizoen. En dat is meteen al een kraker van formaat, nl. die naar Antwerp. Supportersclub KSVR Till I Die is er alvast klaar voor. De spelers zijn er wellicht ook klaar voor, dat hebben we gisteren al gezien in de wedstrijd tegen Lierse. En hopelijk zijn jullie er ook klaar voor?

De bus(sen) vertrekken om 17u vanuit ons nieuwe vertrekpunt. Meer bepaald is de kantine beneden op Schiervelde onze nieuwe uitvalsbasis. In principe zijn we een uur voor vertrek open en ook na de thuiskomst is er nog mogelijkheid om na te kaarten bij een drankje.

Wie mee wil kan zich inschrijven via het gekende nummer 0496 14 11 69. Leden betalen €9, niet-leden €14.  Wie zich nog lid wenst te maken kan dat doen voor vertrek maar gelieve dan wel ruim op tijd aanwezig te zijn. Beter nog is vooraf je naam, adres, geboortedatum, telefoonnr. en/of e-mailadres door te geven via ksvrtillidie@gmail.com. Dan ligt je lidkaart reeds klaar tegen dat je toekomt. Alle modaliteiten om lid te worden kan je hier nog eens bekijken.