Nog vier keer slapen tot de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en toen, toen verscheen er plots een wit-zwarte sjaal op het snapchataccount van Stad Roeselare…

Elke week kunnen Roeselarenaars hun stad in de kijker zetten via deze account. Bedoeling is om, telkens via andere ambassadeurs, het stadsleven op een leuke manier weer te geven. Deze week neemt Evert het account van ‘stadroeselare’ over en neemt hij je mee voor een unieke blik achter de schermen op Schiervelde tijdens de voorbereidingen voor de eerste competitiewedstrijd. Het hoogtepunt van de snapchatweek bevindt zich op vrijdagavond tijdens de wedstrijd zelf tegen K. Lierse SK. De spanning wanneer de spelers in de spelerstunnel staan net voor de wedstrijd zal alvast tot bij jou voelbaar zijn. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ‘stadroeselare’ toe te voegen op snapchat.

Wil je ook een week ‘snapchatambassadeur’ worden van Stad Roeselare? Stel je dan kandidaat via communicatie@stadroeselare.be!