Zaterdagavond ging KSV Roeselare met het kleinste verschil onderuit op de Bosuil tegen R. Antwerp FC (1-0). Bekijk de meningen van beide trainers in een samenvatting van de persconferentie (onderaan) en lees de reacties van Maël Lépicier en Lukas Van Eenoo.

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-9euw62′]
[av_progress_bar title=’Reacties na R. Antwerp FC – KSV Roeselare’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-6tehca’]

[/av_progress]

28349188033_11175c7f3c_oLukas Van Eenoo: “Ik denk dat we in deze wedstrijd goed hebben meegedaan. In de eerste helft waren we zeker de evenknie van R. Antwerp FC. In de tweede helft begonnen zij iets scherper aan de partij en daar viel een doelpunt uit. We hebben dan alles of niets gespeeld, waardoor er heel wat ruimte kwam op de counter. Daardoor versierde de thuisploeg nog wat grote doelkansen, maar ook aan de overzijde kon de bal nog tegen de touwen verdwijnen.”

“Het gevoel na deze wedstrijd is toch ontgoocheling. Er zat meer in. Al ben ik wel blij dat ik mijn eerste speelminuten voor KSV Roeselare heb mogen maken. Ik hoop dat er nog veel zullen volgen.”

Dat ik mijn debuut in de kolkende Bosuil maakte stoort me niet… Integendeel! Het is leuk om hier voor zoveel volk te spelen. Dit zijn de matchen waarvoor je het doet als voetballer. Het resultaat zat dan wel tegen, maar we moeten nu vol vertrouwen toeleven naar de thuiswedstrijd tegen OH Leuven, opnieuw een moeilijke partij.”

 

28679888660_ce3fd5c9e2_oMaël Lépicier: “We hebben vandaag heel wat kansen gecreëerd. Zeker in de eerste helft ging de wedstrijd goed op en neer. We kregen zelfs verschillende mogelijkheden om de score te openen, maar we verzuimden het om af te werken. Toen R. Antwerp FC op voorsprong kwam, hebben we geprobeerd te blijven aanvallen. Er kwam veel ruimte voor de thuisploeg en zo kon het nog 2 of 3-0 geweest zijn. We kwamen gelukkig een paar keer goed weg en met wat meeval aan onze zijde scoorden we ei-zo-na nog de gelijkmaker.”

“Ik heb een verleden op de Bosuil en het blijft altijd speciaal om hier terug te keren. Ik vind het aangenaam om in zo’n sfeer aan de bak te gaan. Speciale revanchegevoelens heb ik niet, maar ik had toch graag gewonnen.”

“Volgende week ontvangen we OH Leuven, dat gisteren (vrijdagavond) met 0-3 verloor van Union-Saint Gilloise. Bovendien heeft de club heel wat kwaliteit in hun rangen rondlopen. Omdat wij ook met 1 op 6 zijn gestart, zijn alle ingrediënten aanwezig om er zaterdag een top voetbalavond van te maken. We zullen er alles aan doen om die partij te winnen.”

 

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-6jb6my’]
[av_progress_bar title=’Persconferentie KSVRTV’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4lw97u’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=sIOsN0pVTKA’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-304s3u’]