[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Door een blessure bij Jo Coppens vierde Wouter Biebauw zijn wederoptreden in doel bij KSVR. Ook Lukas Van Eenoo verscheen voor het eerst aan de aftrap, ter vervanging van de geblesseerde Seoudi. Bij OHL speelde de oudste Monteyne (Pieter-Jan) mee, de jongste (Martijn) is bij KSVR voorlopig geblesseerd. Beide ploegen stonden met één op zes, zodat het een match met groot belang werd.

KSVR koos onmiddellijk voor de aanval, maar OHL reageerde vrij vlug en beide teams hielden elkaar een tijd lang perfect in evenwicht, zodat het heel lang duurde voor een keeper voor het eerst aan het werk moest. Na een mooie doorsteekbal van Kehli kwam Lecomte in schietpositie, maar zijn poging werd door een verdediger afgeblokt. Aan de overkant trapte Casagolda naast na slecht inspelen van Kis.

In het eerste half uur nog steeds geen doelman echt aan het werk dus, maar KSVR ging toch meer en meer op de Leuvense helft acteren. Bij een schermutseling voor het bezoekende doel konden de klaarstaande withemden net niet bij de bal. Op aangeven van Van Acker liep Brouwers na 36 minuten achter de eerste echte kans aan, maar hij kanjerde over.

Enkele loffelijke pogingen dus, maar geen goals in de eerste helft.

De tweede helft begon met een koud stortbad voor KSVR. Nog binnen de eerste minuut stoomde Azevedo door op links, zijn voorzet vond aan de tweede paal Sula, die simpel kon binnenwerken. De eerste echte kans van de wedstrijd dus voor de bezoekers en meteen raak.

KSVR – dat aan de rust de geblesseerde Kehli had moeten vervangen door debutant Jakolis – vocht terug via Brouwers, die teruglegde tot bij Lecomte, wiens schot geblokkeerd werd. Even later volgde de gelijkmaker toch: Van Acker drong mooi door het middenveld en bediende Jakolis, die onderuitgeschoffeld werd. Raphaël Lecomte kwam daardoor echter in balbezit en liet de Leuvense doelman geen schijn van kans met een schuiver in de hoek.

Er zat nu meer pit in de wedstrijd dan voor de rust en KSVR ging op zoek naar een tweede doelpunt. Jakolis kwam in schietpositie en mikte over het doel van Gillekens. Lecomte drong door tot aan de achterlijn, maar zijn teruglegger werd onderschept.

Het doelpunt viel echter langs de overkant toen de pas ingevallen Kindermans van balverlies in het Roeselaarse middenveld gebruik maakte om enkele meters op te rukken en dan genadeloos in de benedenhoek te knallen. Wit-zwart kreeg echter vrij vlug de kans op een nieuwe gelijkmaker toen het een strafschop kreeg nadat Damman gehaakt werd na een mooie doorsteekpas van Bochet. Brouwers schoot de penalty echter naast het doel van Gillekens.

Even later kreeg Kindermans voor de tweede keer geel, zodat OHL de laatste vijf minuten met zijn tienen moest rondmaken. De 2-2 kwam er in die periode toch nog toen Kevin Kis de bal onhoudbaar in de winkelhaak krulde. Waarna KSVR nog aandrong maar de eerste zege toch niet meer kon pakken.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

slider200816

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]46′ Sula (1-0), 56′ Lecomte (1-1), 79′ Kindermans (1-2), 88′ Kis (2-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Raes, Zolotic, Kis, Lecomte, Van Acker, Van Eenoo (77′ Bochet), Grisez (81′ Ibou), Kehli (46′ Jakolis) en Brouwers[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Gillekens, D’Ulivo (46′ El Banouhi), Ngawa, Houdret, Monteyne, Yagan (77′ Kindermans), Le Postollec, Simaeys, Casagolda (64′ Tabekou) en Sula[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]D’Ulivo (L), Yagan (L), Bochet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]85′ Kindermans (L, 2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechters[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeiren, Hillaert, Devriese en D’Hondt[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Persconferentie’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full][av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]