Eerder deze week ondertekenden Steph Van Cauwenberge (Evergem / Belg, °19 mei 1998) en François Kompany (Ukkel / Belg, °28 september 1989) een contract op Schiervelde.

Steph Van Cauwenberge is een 18-jarige doelman die overkomt van SV Zulte Waregem, waar hij onder de lat stond bij de U19. Hij werd reeds verschillende keren geselecteerd voor de jeugdreeksen van de nationale ploeg van België. Met zijn contract bij KSV Roeselare neemt Van Cauwenberghe een nieuwe stap in zijn prille en veelbelovende voetbalcarrière.

De tweede aanwinst, François Kompany, is een verdediger die vorig seizoen al onder contract lag bij KSV Roeselare. Blessures gooiden echter roet in het eten, waardoor hij geen contractverlenging kreeg na afloop van het seizoen. Met de komst van trainer Arnauld Mercier, met wie hij nog had samengewerkt bij RFC Seraing, kreeg Kompany een nieuwe testperiode en slaagde hij erin de technische staf te overtuigen. Eerder in zijn carrière verdedigde François de kleuren van KV Mechelen, Macclesfield, FC Brussels, SK Sint-Niklaas en Eendracht Aalst.

We heten zowel Steph als François van harte welkom op Schiervelde!

VanCauwenberghe_Steph