[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
KSVR kon mits winst over de thuisploeg wippen en kwam in het Dudenpark al vroeg op 0-1 toen Emile Samyn na een mooie actie op aangeven van Houthoofd nog binnen het openingskwartier ex-Mons-doelman Saussez het nakijken gaf. Een Brusselse goal bracht de wedstrijd opnieuw in balans, tot Sun Weizhe de stand op 1-2 bracht en daarna ook Marin Jakolis zijn duivels ontbond door de Union-goalie liefst 3 keer te vloeren. Game over voor de leider, die na een zesde tegentreffer (Jonathan Okita nadat het kort daarvoor 5-2 werd) tegen de Vercamp-boys de eerste nederlaag van het seizoen leed en in de stand zo terugzakt naar plaats drie (na wit-zwart en het net als Roeselare tien punten tellende Cercle, dat op basis van het doelpuntensaldo op de tweede stek parkeert).
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]8′ Samyn (0-1), 21′ Salah (1-1), 25′ Sun (1-2), 37′ Jakolis (1-3), 55′ Jakolis (1-4), 60′ Jakolis (1-5), 72′ Salah (2-5), 75′ Okita (2-6)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Union St.-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=”]Saussez, Palmeri, Salah, Tene (50′ Kanana), Antoine-Curier, Tchoutang, Vandiepenbeeck (70′ Di Vita), Fixelles, Safgjini (46′ Guler), Franquin en Papadopoulos (46′ Mba)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, Li (46′ J. Van Poucke), Devos (75′ Lekhechine), Kompany, W. Van Poucke, Sun, Houthoofd, Okita (75′ Vandeweghe), Bochet (80′ Belhafat), Jakolis en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Fixelles (U)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Jacqmin[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]