[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
KSVR startte met vijf nieuwe namen ten opzichte van de derby tegen Cercle. Ook bij de eersteklassers stonden heel wat niet-vertrouwde namen aan de aftrap. Eupen kwam al binnen de vijf minuten op voorsprong toen Mouchamps door de buitenspelval glipte en Coppens kansloos liet. Nauwelijks twee minuten later moest de Roeselaarse doelman Cases van een tweede treffer houden.

Eupen trok nu een dubbele afweergordel op en KSVR kreeg de bal. Op aangeven van Van Eenoo kon Ibou aanleggen en Niasse tot een knappe redding dwingen. Even later zorgde hetzelfde duo na een knappe combinatie voor een nieuwe kans, maar opnieuw redde Niasse. Wit-zwart toonde nu duidelijk het betere van het spel maar werd daar niet voor beloond tegen de massaal verdedigende Oostkantonners.

Een nieuwe knappe aanval langs Ibou en Godwin leidde tot een kans voor Cornet, die over het doel mikte. Even later maakte Niasse achtereenvolgens een pegel van Kehli, een kopbal van Lépicier en een schot van Godwin onschadelijk. De ondertussen al lang verdiende gelijkmaker wilde dus maar niet vallen. Grisez demonstreerde dit door na een nieuwe mooie Roeselaarse aanval over vijf of zes tussenstations op zijn over te mikken. Even later besloot Cornet uit een scherpe hoek in het zijnet. Sinds de vijfde minuut zowat al wit-zwart wat de klok  sloeg dus, maar toch met 0-1 naar de kleedkamers.

Ook na de rust koos KSVR volop voor de aanval. En toch werd het weer vrij vlug gepakt toen Defour een afvallende bal kon oppikken en van een zee van ruimte gebruik kon maken om genadeloos binnen te knallen. Efficiëntie troef dus bij de bezoekers.

Wit-zwart gaf zich nog steeds niet gewonnen en kende brute pech toen Ibou van dichtbij op de lat mikte. Cornet probeerde het van net buiten het strafschopgebied, maar Niasse kon weer in corner werken. Aan de overkant ging het des te gemakkelijker: Defour nam het leer nog eens op de slof en de 0-3 was een feit.

De eerredder kwam er toch nog toen Diallo een assist van Jakolis onder druk van Cornet in het eigen doel werkte. Waarna KSVR er nog een aantal minuten volop tegenaan ging en in de allerlaatste minuut zelfs de aansluitingstreffer lukte op een rechtstreekse vrijschop van Lukas Van Eenoo, maar uiteindelijk toch uitgebekerd werd na een match waarin het zelfs beduidend meer doelkansen creëerde dan de dodelijk efficiënte eersteklassers.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
slider21092016
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]5′ Mouchamps (0-1), 52′ Defour (0-2), 75′ Defour (0-3), 84′ Diallo (own-goal, 1-3), 90′ Van Eenoo (2-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Coppens, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez, Ibou, Lépicier (78′ Jakolis), Van Eenoo, Godwin (76′ Brouwers), Kehli (62′ Lecomte) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KAS Eupen[/av_cell][av_cell col_style=”]Niasse, Diagne, Diallo, Diedhiou, Radebe, Bassey (83′ Mngadi), Defour, George, Jeffren, Mouchamps (72′ Sanogo) en Cases [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Zolotic,Diallo (E), Cases (E)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Driessche[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV Nabeschouwingen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]