[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Een technisch sterk Lierse nam de beste start en dwong doelman Sabbe nog voor de rust tot een drietal reddingen. In een langs bezoekerskant betere tweede helft leek KSVR na de 0-1 van Redouan Belhafat op weg om de slag thuis te halen, tot ref Valckx na een trekfout naar de stip wees en Kwateng zo diep in de slotfase de al bij al billijke 1-1 op de tabellen bracht.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]61′ Belhafat (0-1), 89′ Kwateng (1-1, strafschop)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]K. Lierse SK[/av_cell][av_cell col_style=”]Goris, Chrif, Poelmans (76′ Ntambwe), Kasmi (69′ Ndiaye), Chair, Boussaid, Lehaire, Kwateng, Tahiri (69′ Kifoumbi), Mazoulouxis en El Hadj[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Sabbe, Li, Voluzolo, Raes, W. Van Poucke, Sun, Vandeweghe, Wheaton (64′ Ballegeer), Houthoofd, Belhafat (72′ Lekhechine) en Samyn[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]W. Van Poucke, Voluzolo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Valckx[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]